Úgyis ráér, vasárnap este menjen Falco meccsre

Főleg azért, mert a Szolnok vendégszerepel az Arénában.
-----

Felejthető, de nem tanulságok nélküli vereséget szenvedett szerdán a BL-ben a Falco a Tofas Bursa Falco: a Bursa nem a Debrecen, hogy pocsék játékkal győzni lehetne ellene 2022. October 26. 19:46 ellen a hármas idegenbeli szérias utolsó meccsén. Nem nagyon lehett ráismerni a csapatra, igaz, már előtte a Debrecen Csúszva-mászva győzött a Falco Debrecenben 2022. October 22. 16:28 ellen is döcögött a szekér. A BL vereséget így értékelte Milos Konakov, a csapat vezetőedzője:

Tofas Bursa - Falco
championsleague.basketball

"Gratulálok a Tofasnak, megérdemelt, sima győzelmet arattak. Már az első negyedben elbuktuk a találkozót, amikor engedtük, hogy a török csapat úgy játsszon, ahogy szeret. Engedtük a Tofas rendezetlen védelem ellenitámadásait, ebből könnyű kosarakat kaptunk és ritmusba hoztuk a török csapatot. A meccs további része már jobban nézett ki, de az első negyedben engedett előnyt és az ott megszerzett ritmusukat nem tudtuk tartani. Gratulálunk még egyszer, mi készülünk tovább!”

Készülni is kell, hiszen vasárnap este hét órától a bajnokságban még veretlen, és kirobbanó formában kosárlabdázó lesz a Falco ellenfele. Erről a csapat legendája, Kálmán László monda el a véleményét a BB1.hu szakportálnak:

Kálmán László
Vágvölgyi Bálint

"Nem kérdés, hogy a hét mérkőzése! A Falco itthon három jó meccset játszott, de még nem csiszolódott össze a keret teljesen, ez Törökországban is látható volt. Tanácstalanok voltak a feldobástól kezdve, a védekezés teljesen szétesett – ami meglepő, hiszen általában nagyszerűen védekeznek, ez nem volt bennük eddig. Jó szellemű játékosok alkotják a keretet. Szolnok egy kiemelkedő csapat, KTE ellen láttam őket élőben is, totális kosárlabdát játszanak, nagyon jó a védekezésük, csapat játékot játszanak, jó döntéseket hoznak, nincs egyénieskedés, nagyon tetszettek nekem. Kíváncsi leszek, ez egy előrehozott bajnoki döntő, Falco győzelmet várok."

A klub az alábbiakat közölte a meccsre való belépésről: "Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a vasárnap (10.30) 19:00 órakor kezdődő Szolnoki Olajbányász elleni bajnoki mérkőzésen nem lehet használni az Aréna Savaria hivatalos parkolóit. A nap folyamán a parkolóban tartják a Simon Júdás napi vásárt, ezért az Aréna parkolói le lesznek zárva. Az autóval érkező szurkolóink a környező utcákban tudnak parkolni. A mozgássérült parkolók fent lesznek tartva, viszont az esetleges hosszabb idejű bejutás miatt érdemes mindenkinek időben elindulni. A vásár a mérkőzés beléptetést nem fogja korlátozni."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!