Öröm a köbön: így szurkolt Szombathely a Falcónak

A bajnoki cím már a harmadik, a boldogság viszont mindig ugyanaz.
-----

Tegnap este – mint bizonyára tudják – fennállása harmadik Emberek, bajnok a Falco! 2021. May 26. 21:56 bajnoki aranyérmét nyerte a Falco kosárlabda csapata a Szolnok idegenbeli legyőzésével. Már az előző kettőt is idegenben – mindkétszer Körmenden – nyerte meg a csapat, és így volt ezzel most is. A szurkoló azonban mindenhol és minden körülmények között, kis túlzással még ágyban és párnák közt is szurkoló.

Falco szurkolók
Ott a pont
Mészáros D. Zsolt

Nem mindenki mehetett, és nem is mindenki tudott elutazni Szolnokra, hogy személyesen élhesse át a bajnokká válás örömét és boldogságát, de együtt szurkolni, s pláne egy csarnokban, valamit visszaad a jelenlét varázsából. Ezért hirdette meg Nem kell Szolnokra utazni, úgy is közösen szurkolhatnak a Falcónak 2021. May 26. 14:20 a klub, hogy Szombathelyen, a kiscsarnokban közösen, kivetítőn nézhesse a csapatot, aki szeretné, mert a bánat könnyebben elviselhető közösen, az öröm pedig hatványozott lehet.

Falco szurkolók
Távol, s mégis oly közel
Mészáros D. Zsolt

Ott voltunk fényképezőgéppel és kamerával a kiscsarnokban mi is, így, aki arra járt, újra felidézheti a történteket, aki pedig nem, bánkódhat, hogy miből maradt ki. Sebaj, remények szerint jövőre újra át lehet élni ugyanezt, mint ahogyan tavaly is át lehetett volna, ha nincs a fránya járvány. Addig is azonban itt vannak még egyszer az izgalom és a boldogság percei mozgó és sok állóképben egyaránt (katt a galériáért).

Falco szurkolók
Na, ki a király?
Mészáros D. Zsolt

Azok pedig, akik el tudtak jutni Szolnokra, Cegléden futhattak össze a meccs után imádott csapatukkal – hol máshol, mint egy benzinkúton -, ahogyan ez a klub Facebook oldalára feltöltött videóból is kiderül. Nézzék a boldogságot, és legyenek önök is azok. Mert a sport erről – is – szól.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!