Nem kell Szolnokra utazni, úgy is közösen szurkolhatnak a Falcónak

Irány a kiscsarnok, bejárat Gyula bácsi felől!

Jó hírrel szolgálunk azoknak, akik nem egyedül akarnak a tévé előtt gubbasztani, s úgy nézni a Falco mai – remélhetőleg bajnokságnyerő – meccsét. A klub a következő felhívást intézte honlapján a szurkolókhoz:

„Kivetítőn nézhetitek meg a döntő összecsapást. 

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a döntő 5. mérkőzését a Kis Csarnokban felállított kivetítőn megtekinthetik.

Sajnos a helyszínen csak korlátozott létszámban tudnak buzdítani minket szurkolóink, ezért klubunk fontosnak tartja, hogy azok, akik nem tudnak eljönni Szolnokra, Ők is együtt szurkolhassák ki a végső győzelmet!

Kapunyitás: 19:00

Bejárat: Kis Csarnok főbejárata / Büfé bejárat

További fontos információ, hogy a belépés díjtalan, de védettségi igazolványhoz / applikációhoz kötött.

Szurkoljuk ki együtt!

Hajrá Falco!”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!