Falco-Körmend bajnoki döntő: szombaton jön a második felvonás

Lépéselőnyben a szombathelyiek, a Körmendnek győznie kell, ha reménykedni akar.
-----

Szerdán a szombathelyi Arénában egy egyáltalán nem látványos, de feszültségektől terhes igazi nagy csatát vívott a két csapat, amelynek a végén a Falco szó szerint felőrölte Egy lépést tett a Falco a bajnoki cím felé June 15. 21:21 a Körmendet. A két edző azonban nem vont le messzemenő következtetéseket az első összecsapásból.

Falco-Egis Körmend 2022.06.15.
Mészáros D. Zsolt

Milos Konakov, Falco : Szeretném megköszönni a szurkolóknak ezt a hangulat, óriási élmény volt, ilyen körítés mellett játszani. Büszke vagyok a játékosaimra is, akik 40 percen keresztül koncentráltak, és tartották magukat a megbeszéltekhez. Fokozatosan léptünk meg a Körmendtől, akik nagyot küzdöttek. Az első félidőben megint voltak elengedett támadólepattanók, amikből tudtak könnyebb pontokat szerezni a vendégek, erre oda kell figyelnünk a második mérkőzésen. Semmi nem dőlt, megszereztük az első győzelmet, de ezért nem jár semmi. Készülünk szombatra!

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend : Gratulálok a Falcónak, megérdemelt győzelmet arattak, bár a 10 pontos különbség csalóka. Minden negyed egy-két ponton múlott, közel voltunk a hazai csapathoz. Őszintének kell lennem a csapatommal, idegenben az Aréna Savariában ennél több kell. Bajnokok akarunk lenni, nyernünk kell egy meccset itt. Viszont 3-4 percig tartó rossz periódussal erre nem lesz esélyünk. Kiadtuk magunkból a maximumot, ezért gratulálok a csapatomnak, de most rajtunk a sor szombaton. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy ilyen pazar hangulatban játszhattunk.

Falco-Egis Körmend 2022.06.15.
Mészáros D. Zsolt

Szerdán Szombathelyen óriási hangulat, és a bajnoki döntőhöz méltó körítés várta a közönséget és a csapatokat, ami bizonyára Körmenden sem lesz másként annak ellenére, hogy a televíziós közvetítés miatt kicsit korábban Szerdán megkezdődik a véresen komoly vasi kosárünnep June 14. 18:24 , délután negyed négykor kezdődik a meccs. Ez még okozhat meglepetéseket, mert nem minden játékos szereti a viszonylag korábbi kezdést, de ez majd a vallatásnál kiderül.

A Körmendnek ennél sokkal jobban fájhat, hogy első számú irányítója, Stokes Szombathelyen megsérült, és nem is tudta folytatni a meccset. Jelenleg nem tudni, szombaton pályára tud-e lépni, de a bajnoki döntőben aki mankó nélkül tud járni, játszani szokott. Nagy szüksége lenne rá az Egisnek, mert nélküle Szombathelyen eléggé szárnyaszegettnek tűntek.

Így vagy úgy, de mindenképpen hatalmas csata vérható, amelyben a Körmenden lesz a nyomás, a győzelmi kényszer, mert esetleges veresége esetén kedden Szombathelyen esetleg már bajnokot is avathatnak, ami a szombathelyiek boldogsága lenne. Mert hiába nyert már három bajnokságot is a Falco, hazai pályán még soha. Addig azonban két meccset kellene nyerni, az elsőt holnap, idegenben. Kedvcsinálónak viszont itt van az első összecsapás még egyszer, ha valaki lemaradt volna.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!