Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bunyó volt a Körmend-Falcón

Állt is a játék kicsit az adok-kapok miatt.
-----

Beharangozónkban már említettük Szombaton Körmenden Vasi El Clásico October 08. 20:24 , hogy a két csapat szurkolótábora nem eszik egymás tenyeréből, és a meccs tudósításában Körmenden is nyert a Falco October 09. 17:54 is elhangzott, hogy „Az összecsapás krónikájához hozzátartozik, hogy a találkozó végén hosszú percekig összeakaszkodott a két tábor.” Botrányokra kiéhezett médiánk fölkapta a történéseket, „Hatalmas botrány Körmenden, összeverekedtek a szurkolók”, illetve „Balhé a végén, a Falco nyerte a vasi rangadót” címmel jelentek meg tudósítások. Sőt, a legextrémebb: „Félbeszakadt a magyar kosármeccs, mert összeverekedtek a szurkolók”.

Egy másik pedig így ír : „A Körmend-Falco férfi kosárlabda bajnoki rangadó utolsó percében óriási szurkolói verekedés robbant ki a körmendi csarnokban. A Körmend és a Falco szurkolói egymást verték, a meccset is félbe kellett szakítani. Mindössze 44 másodperc volt már csak hátra a meccsből, a Falco ekkor már biztosan nyerő helyzetben volt, amikor a két szurkolótábor egymásnak esett a körmendi csarnokban. A biztonsági erők hosszú percekig próbáltak rendet csinálni – sikertelenül.” - így az egyik tudósítás, de a többi sem sokban különbözik ettől.

Ehhez képest, aki látta a meccset, nem akart elmenekülni, senki meg nem sérült, senkinek baja nem esett. Az más kérdés, hogy ilyesmi való-e sporteseményre – nem –, most pedig azon megy a vita, ki ütött vissza. Több verzió is létezik, megpofozott majdnem gyerek szombathelyi szurkolótól a saját társát sörrel fejbe hajító körmendi drukkerig, de a meccs véget ért, és a szurkolók elmentek ha nem is békével, de baj nélkül. Ilyen távlatból a dolognak nagyobb a füstje mint a lángja, ami a baj, nagy valószínűséggel mindez Szombathelyen, az itteni meccsen folytatódik majd. És akkor újra lesz szenzáció.

Bunyó a Körmend Falco meccsen
képernyőkép

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra