Bunyó volt a Körmend-Falcón

Állt is a játék kicsit az adok-kapok miatt.
-----

Beharangozónkban már említettük Szombaton Körmenden Vasi El Clásico 2021. October 08. 20:24 , hogy a két csapat szurkolótábora nem eszik egymás tenyeréből, és a meccs tudósításában Körmenden is nyert a Falco 2021. October 09. 17:54 is elhangzott, hogy „Az összecsapás krónikájához hozzátartozik, hogy a találkozó végén hosszú percekig összeakaszkodott a két tábor.” Botrányokra kiéhezett médiánk fölkapta a történéseket, „Hatalmas botrány Körmenden, összeverekedtek a szurkolók”, illetve „Balhé a végén, a Falco nyerte a vasi rangadót” címmel jelentek meg tudósítások. Sőt, a legextrémebb: „Félbeszakadt a magyar kosármeccs, mert összeverekedtek a szurkolók”.

Egy másik pedig így ír : „A Körmend-Falco férfi kosárlabda bajnoki rangadó utolsó percében óriási szurkolói verekedés robbant ki a körmendi csarnokban. A Körmend és a Falco szurkolói egymást verték, a meccset is félbe kellett szakítani. Mindössze 44 másodperc volt már csak hátra a meccsből, a Falco ekkor már biztosan nyerő helyzetben volt, amikor a két szurkolótábor egymásnak esett a körmendi csarnokban. A biztonsági erők hosszú percekig próbáltak rendet csinálni – sikertelenül.” - így az egyik tudósítás, de a többi sem sokban különbözik ettől.

Ehhez képest, aki látta a meccset, nem akart elmenekülni, senki meg nem sérült, senkinek baja nem esett. Az más kérdés, hogy ilyesmi való-e sporteseményre – nem –, most pedig azon megy a vita, ki ütött vissza. Több verzió is létezik, megpofozott majdnem gyerek szombathelyi szurkolótól a saját társát sörrel fejbe hajító körmendi drukkerig, de a meccs véget ért, és a szurkolók elmentek ha nem is békével, de baj nélkül. Ilyen távlatból a dolognak nagyobb a füstje mint a lángja, ami a baj, nagy valószínűséggel mindez Szombathelyen, az itteni meccsen folytatódik majd. És akkor újra lesz szenzáció.

Bunyó a Körmend Falco meccsen
képernyőkép
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!