15 szurkoló ellen indult eljárás a Körmend-Falco-meccsen kitört bunyó miatt

Vizsgálják a szervezők és a rendezők esetleges felelősségét is.
-----

A Körmendi Rendőrkapitányság tizenhárom személlyel szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, valamint két személlyel szemben rendzavarás szabálysértésének elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a 2021. október 9-én, Körmenden megrendezett Egis Körmend - Falco KC kosárlabda-mérkőzésen történtek miatt Bunyó volt a Körmend-Falcón 2021. October 10. 14:00 – derül ki a rendőrség hétfői közleményéből.

Mint írják, a kamerafelvételek elemzése és esetleges további elkövetők beazonosítása jelenleg is folyamatban van. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatósága pedig közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a szervezők, valamint a rendezők esetleges felelősségét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Bunyó volt a Körmend-Falcón

Állt is a játék kicsit az adok-kapok miatt.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!