Ötven perces sorban állással kell számolni egy Falco bérletért

A tűző napon kell kitartania annak, aki bérletet szeretne.
-----

Mint megírtuk, a Falco KC megkezdte a bérletek árusítását Megkezdte a bérletek árusítását a Falco 2021. September 12. 16:41 a szeptember 21-én rajtoló szezonra. A tavalyi - járvány miatti - csonka év miatta szurkolók ki vannak éhezve a kosárlabdára, így nem csoda, ha az árusítás kisebb zökkenőkkel megy csak.

A klubtól megtudtuk egyébként, semmilyen különösebb probléma nincs, a kisebb kellemetlenségekért pedig a szurkolók elnézését kéri, amit - remélik - a csapat által nyújtott játék kompenzálni fog majd.

Egyik olvasónk panaszkodott a sorállásra, így megnéztük, mi történik a helyszínen, és az alábbiakat tapasztaltuk .Átlagosan 5-7 percbe kerül amíg kiadnak egy bérletet az Aréna Savaria pénztárában. Viszont vannak, akik egyszerre több bérletet vásárolnak, így embereként van, hogy 10-20 percet áll a sor. Több embert megkérdeztünk és kivétel nélkül ötven perces sorban állásra panaszkodtak.

A legelszántabb kosárlabda-rajongóknak a tűző napon kell várakozniuk amíg eljutnak a kasszáig.

Nincsenek sokan, mégis rengeteget kell várni annak aki bérletet szeretne
Kiss Tamás

A várakozás nem azért ilyen hosszú, mert sokan vannak, hanem azért, mert helyszínen egy pénztár működik és ott is elromlott a nyomtató. Aki most kifizette a bérletet azt SMS-ben értesítik arról, hogy mikor tudja átvenni.

Egy vásárló a tavalyi bérleteket mutatta meg nekünk, az ideit csak később veheti át
Kiss Tamás

A jelenlévők türelmesen várakoznak, azonban nem értik, hogy miért csak egy pénztárt nyitottak meg. Elmondások szerint a szervezők, igyekeznek orvosolni a hibát és lecserélni az elromlott nyomtatót, addig viszont ezzel a helyzettel kell számolni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!