Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Névadó szponzort jelentett be a Falco KC kosárlabda csapata

A Volvo Alpok Autó Szombathely tartotta érdemesnek erre az ország legjobb kosárlabda csapatát.
-----

A megsokasodott feladatokhoz, a stabil európai szerepléshez biztos anyagi háttér szükséges. Szombathely városa – bár lehetőségeihez képest – maximálisan támogatja a város „zászlóshajójának” tekintett csapatát, de ahhoz, hogy a Falco Európában kivívott helyét megtartsa, sőt előrébb is lépjen, további pénzre van szükség. A Vulcano Energiával kötött szerződés ebben a szezonban már nem érvényes, nem volt tehát akadálya annak, hogy új névadó szponzort találjon a klub.

Falco-Riga
nyugat

Minden oka és indoka megvan rá, mert, mint emlékezhetünk nemrégiben egy kulcsfontosságú találkozóval történelmet írt Ez történelem: a legjobb tizenhat között a BL-ben a Falco 2021. December 22. 22:06 a Falco KC Szombathely csapata. A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a VEF Riga együttese ellen 68-59-es győzelmet arattak házi pályán, ezzel pedig Milos Konakov tanítványai egyenes ágon bejutottak a sorozat legjobb 16 csapata közé. Itt egy újabb négyes csoportba kerülve menetelhetnek tovább, és öregbíthetik Szombathely jó hírét.

Gasper Okorn szakmai igazgató BL továbbjutás után érkezik egy új légiós a Falcóba 2021. December 25. 06:54 az örömteli új helyzetről ezt mondta:

„A Riga elleni találkozó után rögtön tartottunk egy megbeszélést, amelyen elmagyaráztam Gráczer György ügyvezetőnek és kollégáinak, hogy mivel az idény végéig szerda-szombat ritmusban játszunk, bizonyos időszakban hat magyar válogatott játékost is nélkülöznünk kell, ezért nagy kockázatot vállalunk, ha nem szélesítjük a keretet. Megkaptuk a zöld jelzést, úgyhogy elkezdtük nézegetni a jelölteket. Nem rohanunk, fontos, hogy a kiválasztott illeszkedjen az együttesbe, ezért türelmesek leszünk. A vezetőedző hozza meg a végső döntést, de alapvetően úgynevezett »stretch four« játékost keresünk, aki a gyűrűtől távol is veszélyes erőcsatár. Ebben az esetben Marvin Clark kizárólag a hármas pozícióban szerepelhetne.”

Falco-Riga
nyugat

Úgy tűnik, az anyagi akadályok elhárulnak, hiszen ma bejelentette a klub: hogy a jövőben a Volvo Alpok Autó Szombathely lesz a Falco KC Szombathely névadó szponzora, amely cég nyolc számjegyű összeggel érdemelte ki az a jogot, hogy névadója legyen Magyarország legjobb kosárlabda csapatának.

Gráczer György, a Falco KC ügyvezetője elmondta, hogy az új névadó szponzorral már 7-8 éve kapcsolatban áll a klub. A Volvo Alpok-Autó Kft. az első szezonjában támogatóként jelent meg a csapat mellett, majd 3 éve már a csapat kiemelt szponzora lett. Az újabb lépést pedig a 2022.01.01–től a szezon végéig szóló névadói státusz jelenti.

Falco KC - sajtótájékoztató
falcokc.com

A sajtótájékoztatót a Volvo Alpok-Autó Kft. ügyvezetője Hazafi László azzal a gondolattal zárta, hogy fontos a sport támogatása, és minden szombathelyi vállalkozót buzdít arra, hogy álljon a szombathelyi sport mellé. Külön kiemelte, bízik abban, hogy a Volvo cég érdeklődését a csapat Bajnokok Ligájában nyújtott menetelése még jobban felkelti, így biztosítva a hosszútávú együttműködést.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra