Megkezdődött a Horváth Zoltán Emléktorna

A szokásos főhajtás után sima Falco győzelem született.

Mint írtuk a bajnokság előtti utolsó felkészülési meccseit a Horváth Zoltán Emléktornán Hivatalos a hétvégi Horváth Zoltán Emléktorna programja September 19. 20:55 vívja a Falco. Az immár tizennegyedik alkalommal megrendezett tornán idén a házigazda mellett osztrák, szlovén és horvát csapatok jöttek el Szombathelyre.

Légy része az igazságnak!
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Nyitányként a szlovén és az osztrák csapat játszotta az első elődöntőt (KK Sencur–BBC Nord Dragonz Eisenstadt 109-46). Az eredményből is látszóan az osztrákok tartalékosan érkeztek, így a végkimenetel nem volt kérdéses.

Horváth Zoltán emléktorna
Horváth Zoltán emléktorna
Pataki Gergely

Ezt követően immár a szokásoknak megfelelően az Aréna előcsarnokában emlékeztek az "égi centerre" , aki 2009, decemberében, harmincévesen halt meg Megkoszorúzták az „égi center” emléktábláját az Aréna Savariában 2022. September 23. 20:02 autóbalesetben.

A megnyitó és ünnepély után a házigazda a horvát KK Zabok ellen lépett pályára. Az eredmény párperc után nem lehetett kétséges: Falco-Vulcano Energia KC Szombathely–KK Zabok 101-81 (28-16, 27-18, 24-18, 22-29) - Falco: Pongó 9/3, Tanoh Dez 9, Benke 20/12, Tiby 7/6, Keller 5. Csere: Perl 14, Pot 8, Krivacsevics 8, Kovács B. 2, Jordano 9/3, Barac 8, Verasztó 2.

Horváth Zoltán emléktorna
Horváth Zoltán emléktorna
Pataki Gergely

Így a torna döntőjében szombat este 18.30-tól a KK Sencur ellen lépnek pályára a sárga-feketék. A képekre kattintva galéria nyílik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!