Megkezdődött a Horváth Zoltán Emléktorna

A szokásos főhajtás után sima Falco győzelem született.

Mint írtuk a bajnokság előtti utolsó felkészülési meccseit a Horváth Zoltán Emléktornán Hivatalos a hétvégi Horváth Zoltán Emléktorna programja 2023. September 19. 20:55 vívja a Falco. Az immár tizennegyedik alkalommal megrendezett tornán idén a házigazda mellett osztrák, szlovén és horvát csapatok jöttek el Szombathelyre.

Nyitányként a szlovén és az osztrák csapat játszotta az első elődöntőt (KK Sencur–BBC Nord Dragonz Eisenstadt 109-46). Az eredményből is látszóan az osztrákok tartalékosan érkeztek, így a végkimenetel nem volt kérdéses.

Horváth Zoltán emléktorna
Horváth Zoltán emléktorna
Pataki Gergely

Ezt követően immár a szokásoknak megfelelően az Aréna előcsarnokában emlékeztek az "égi centerre", aki 2009, decemberében, harmincévesen halt meg Megkoszorúzták az „égi center” emléktábláját az Aréna Savariában 2022. September 23. 20:02 autóbalesetben.

A megnyitó és ünnepély után a házigazda a horvát KK Zabok ellen lépett pályára. Az eredmény párperc után nem lehetett kétséges: Falco-Vulcano Energia KC Szombathely–KK Zabok 101-81 (28-16, 27-18, 24-18, 22-29) - Falco: Pongó 9/3, Tanoh Dez 9, Benke 20/12, Tiby 7/6, Keller 5. Csere: Perl 14, Pot 8, Krivacsevics 8, Kovács B. 2, Jordano 9/3, Barac 8, Verasztó 2.

Horváth Zoltán emléktorna
Horváth Zoltán emléktorna
Pataki Gergely

Így a torna döntőjében szombat este 18.30-tól a KK Sencur ellen lépnek pályára a sárga-feketék. A képekre kattintva galéria nyílik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!