Lejátssza keddi Bajnokok Ligája-mérkőzését a Falco

A Tenerife lesz az ellenfél.
-----

Megrendezik a keddre kiírt Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Lenovo Tenerife Bajnokok Ligája-mérkőzést. A találkozó “reklámja” már látható is a sárga-feketék Facebook-oldalán.

Mint ismert, a vasiak hétvégi bajnoki mérkőzése elmaradt Ez nem látszott jönni: sok a koronavírusos, elmarad a Falco mai kaposvári meccse January 22. 18:10 , mert szombat reggelre annyi COVID19 pozitív eset lett, hogy az MKOSZ szabályainak megfelelően a vasiak kérhették a találkozó halasztását.

Falco-Tenerife, plakát
falcokc.com

A Bajnokok Ligája szabályai ennél szigorúbbak, kevesebb játékossal is ki kell állnia a csapatoknak, ezért nem tudott halasztást kérni a szombathelyi csapat.

Úgy tudjuk, arra is van esély, hogy negatív teszttel játékosok szabaduljanak ki a karanténból a keddi mérkőzésre, mert az ő pozitív tesztjük óta letelik a törvényben foglalt öt nap. A szombathelyiek arról nem adtak ki tájékoztatást, hogy melyik játékosok érintettek – írja a BB1.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!