Ez nem látszott jönni: sok a koronavírusos, elmarad a Falco mai kaposvári meccse

Több szombathelyi játékosnak is pozitív lett a tesztje.
-----

A tegnapi és a mai nap folyamán elvégzett tesztek több játékosunknál is COVID-pozitív eredményt mutattak, ezért a mai 18:00 órára kiírt Kaposvári KK elleni mérkőzésünk elhalasztására kényszerülünk. A következő időszak programjáról hamarosan tájékoztatást adunk. - írja a klub honlapja.

Konakov Milos - Falco KC
falcokc.com

Pedig tegnap nyilatkozott Konakov Milos vezetőedző a BB1.hu-nak az esélyekről, ahol ilyesmiről még szó sem volt:

„A felkészülés során elsősorban a játékosok rehabilitációján volt a hangsúly, emellett pedig természetesen taktikai elemekkel is készültünk a Kaposvár elleni találkozóra. Továbbra sem fogunk tudni teljes kerettel kiállni, de hogy ki lesz pontosan bevethető, az majd a mérkőzés napján fog kiderülni. Az előző fordulóban már tettünk előrelépést pozitív irányba, és ezt a szombati, KKK elleni meccsen is szeretnénk folytatni.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!