Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Félve írjuk le már: holnap bajnoki meccset játszik a Falco az Arénában

Kedden pedig következik az első hazai BL mérkőzés.
Hirdetés
-----

Mint emlékezhetünk Koronavírus: pozitív eset a Falcónál 2020. October 26. 13:28 , a Falco kosárlabda csapata a hamvába holt orosz túráról hazatérve a tesztelések után újra karanténba került, mert az egyik játékos tesztje pozitív lett.

„A játékos a pozitív eredmény ellenére jól érzi magát, teljesen tünetmentes. Minden játékos és stábtag első számú kontaktnak számít a járványügyi rendelkezések értelmében, így 10 napos karantén vár a csapatra. A COVID-19 betegséggel összefüggő járványügyi megfigyelés esetén alkalmazandó egyes szabályokról szóló 409/2020. (VIII.30.) Korm. rendelet szerint, csapatunknak lehetősége van 2 teszt elvégzésére, hogy mentesüljön a karantén alól. Az újabb teszteket kedden és csütörtökön fogjuk elvégezni, és akik mindkét alkalommal negatív eredményt produkálnak, elhagyhatják a karantént, és újra edzésbe állhatnak.” - írta akkor közleményében a csapat honlapja .

Tegnap arról számoltak be, hogy „kedden, illetve ma reggel tesztelték csapatunk játékosait és stábtagjait. A keddi mintavétel eredménye már korábban megérkezett, mindenki negatív. A mai tesztelés eredményére vár a csapat, melyeket várhatóan a péntek délelőtti órákban meg is kapunk, így - még ha kevés idő is áll a rendelkezésünkre- készülhetünk a szombati, Pécs elleni bajnoki mérkőzésre.”

Ez pedig holnap hat órakor kezdődik, ha addig valami közbe nem jön…Annyi már módosult is – figyelem! –, hogy a tévés közvetítés miatt (M4 Sport+) a meccs 17.15-kor kezdődik.

Benke az úton
BB1.hu

Ha minden szerencsésen alakul, akkor a szombathelyi szurkolók november 3-án, kedden BL meccsen is láthatják a csapatot, ezzel kapcsolatban pedig az alábbi közleményt adta ki a klub:

"Tájékoztatjuk Kedves Szurkolóinkat, hogy a félresikerült orosz túra után november 3-án a lengyel Start Lublin elleni hazai mérkőzéssel megkezdjük a Basketball Champions League 2020/21-es idényét.

Pár fontos tudnivaló a mérkőzés előtt:

A magyar jogszabályok és a BCL rendelkezéseit figyelembe véve a mérkőzés nézők előtt kerül megrendezésre.

A járvány által okozott bizonytalan helyzetre való tekintettel csak az egyes mérkőzésekre fogunk jegyeket árusítani, nem lesz „BCL-bérlet”.

A BCL szabályzata értelmében a csapatok kispadjai mögött 15 métert üresen kell hagyni. Ez Csapatunk esetében azt jelenti, hogy (mivel a BCL-mérkőzéseken a szabályok szerint a hazai bajnokikhoz képest ellentétes oldalon helyezkednek el a cserepadok) az „E” és az ‘F” mobil szektorok lezárásra kerülnek, ott nézők nem foglalhatnak helyet.

A BCL-mérkőzésekre is ugyanazok a járványmegelőzési szabályok érvényesek, mint a korábban a bajnoki mérkőzések kapcsán közzétettünk (kiemelten a maszkviselésre és kézfertőtlenítésre vonatkozó rendelkezések). A szabályok betartását ellenőrizzük! A rendelkezések itt találhatók: http://falcokc.com/hirek/jarvanyugyi-eloirasok-a-20202021-es-ferfi-kosarlabda-nb-i-es-szezonra-_2296/. Bérletes szurkolóink elkötelezettségét természetesen szeretnénk honorálni, ezért számukra minden BCL-mérkőzés előtt jegyelővételi lehetőséget biztosítunk. A Start Lublin elleni mérkőzésre ezt az október 31-i, PVSK-Veolia elleni bajnoki mérkőzés félidejében, valamint a mérkőzés után tesszük lehetővé. A bérleteik felmutatásával válthatják meg a jegyeiket. Egy bérlettel, egy db jegy vásárolható.

Az elővételben megvásárolt jegyek árai az alábbiak:

• Galéria - 2100 Ft

• Mobil lelátó belső - 2500 Ft

• Mobil lelátó szélső - 2300 Ft

Online felületünkön (http://falcokc.com/jegyvasarlas) a jegyvásárlás november 1-jén 9:00-kor indul, de természetesen lehetőség lesz a belépőt a mérkőzés előtt a helyszínen, az Arena Savaria jegypénztárában is megvásárolni. Ebben az esetben a magyar bajnokikon megszokott jegyárak lesznek érvényesek."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés