Bajnokok a menetben - a Falco is részt vett a karneváli felvonuláson

Végül is, a négyszeres bajnokcsapat is a város történelmének része.

Ahogyan az ígérték A Falco játékosai bajnoki kupával a kézben vesznek részt a ma esti karneváli felvonuláson 2022. August 26. 11:34 , a Falco KC négyszeres magyar bajnok kosárlabda csapatának tagjai is részt vettek a karneváli felvonuláson, s akik eligazoltak az aktuális bajnokcsapatból (Váradi, Golomán, Benke, Somogyi, Clark és Hawkins), illetve a csapat két jelenlegi válogatottja (Keller és Perl) igazán sajnálhatják, hogy két évig nem volt karnevál, most viszont, hogy már nincsenek itt, újra van.

Brown fülig érő szájjal fotózgat, Tiby (kezében pulóverrel) eltelten vigyorog, Csurovics edző pedig integet
Mészáros D. Zsolt
Hírek, vélemények, tudás.
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Mert valljuk be, a MasterCard ugyan sok mindenre jó, de az ünneplő tömeg előtt elhaladni leírhatatlan. Látszik ez a képünkön szereplő friss igazolásokon is. Brown fotózgat, Tibynek fülig ér a szája, Csurovics másodedző pedig úgy integet, mintha mindig is ezt csinálta volna. S bár azt ígérték, magukkal hozzák a bajnoki kupát is, de biztosan nem tudtak megegyezni, ki hozza. A beígért sárga bajnoki mez viszont ott volt.

Kupa helyett fáklya a kézben (Sövegjártó)
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!