A Falco játékosai bajnoki kupával a kézben vesznek részt a ma esti karneváli felvonuláson

Könnyű lesz őket megismerni, mert egyrészt magasak, másrészt bajnoki pólóban lesznek.

"A 3 év után újra megrendezésre kerülő Savaria Karneválon a 2022/2023-as szezonra készülő csapatunk is részt vesz. A péntek 19:00 órakor kezdődő felvonuláson két válogatott játékosunk Keller Ákos és Perl Zoltán nélkül fogunk felvonulni. A csapatot könnyű lesz megismerni, mert a bajnoki pólónkban fogunk végig sétálni a felvonulókkal, és természetesen a bajnoki kupa sem maradhat el. Ez lesz az első lehetősége szurkolóinknak, hogy találkozzanak a csapattal, így itt az idő, hogy Szombathely megmutassa, mennyire szereti csapatunkat." - írja a klub honlapja.

Falco - Körmend bajnoki mérkőzés 2022
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!