A Falco játékosai bajnoki kupával a kézben vesznek részt a ma esti karneváli felvonuláson

Könnyű lesz őket megismerni, mert egyrészt magasak, másrészt bajnoki pólóban lesznek.

"A 3 év után újra megrendezésre kerülő Savaria Karneválon a 2022/2023-as szezonra készülő csapatunk is részt vesz. A péntek 19:00 órakor kezdődő felvonuláson két válogatott játékosunk Keller Ákos és Perl Zoltán nélkül fogunk felvonulni. A csapatot könnyű lesz megismerni, mert a bajnoki pólónkban fogunk végig sétálni a felvonulókkal, és természetesen a bajnoki kupa sem maradhat el. Ez lesz az első lehetősége szurkolóinknak, hogy találkozzanak a csapattal, így itt az idő, hogy Szombathely megmutassa, mennyire szereti csapatunkat." - írja a klub honlapja .

Falco - Körmend bajnoki mérkőzés 2022
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!