A Berény ellen kezdi a középszakaszt a Falco

Felépültek a sérültek, teljes lesz a csapat.
 
 
 
 
 

A Berény ellen kezdi a középszakaszt a Falco

Felépültek a sérültek, teljes lesz a csapat.

A harmadik és a negyedik találkozik egymással az Aréna Savariában. Az alapszakasz végén zsinórban négy sikert arató Falco azt a Jászberényt fogadja, amely a hétvégén drámai küzdelemben, története során először győzte le a Szolnokot. Legutóbb március 23-án néztek egymással farkasszemet a csapatok, akkor 78-58-ra nyertek a vasiak az Alekszandrov és Coleman nélkül felálló berényiek ellen.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nagyon jól ismerjük egymást, hiszen nemrég találkoztunk az alapszakaszban, de most teljesen más meccset várok, mint két hete. Természetesen kielemeztük azt a találkozót, igyekszünk változtatni néhány dolgon, egyáltalán nem gondoljuk, hogy könnyen jönne a győzelem. A felsőházban már mindenki a bajnoki címért harcol, mi továbbra is lépésről lépésre, meccsről meccsre akarunk haladni a céljaink felé. Van még nyolc forduló a negyeddöntőig, akkor kell csúcsformában lenni. Legutóbb már mindenki edzett, Perl és Balmazovics is, bár ők még nincsenek százszázalékos állapotban, de remélem, hogy tudnak majd nekünk segíteni. Harcolni fogunk.

Nikola Lazics, a JP Auto-Jászberényi KSE vezetőedzője: Nem tudom, van-e valami új, amit a múltkor ne mondtam volna el a Falcóról. Minőségi csapatuk van, és szerintem egyre jobban játszanak. A legutóbbi két találkozónkon simán kikaptunk, a Magyar Kupában és Szombathelyen is, mindig ők számítanak az esélyesebbnek, főleg hazai pályán, úgyhogy ez így lesz holnap is. Mi a hétvégén játszottunk egy kemény meccset a Szolnok ellen, amit szerencsére sikerült megnyerni, Szombathelyre is azért utazunk, hogy a legjobb játékunkkal rukkoljunk elő, megpróbáljuk kihozni magunkból, amit tudunk jelen pillanatban, aztán majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Mindig vannak problémáink sérülések miatt, Pitts két hétig nem edzett, az Olaj ellen már visszatért, de még mindig nem egészséges. Alekszandrov is játszott, remélem, hogy végre egy kicsit stabilabbak leszünk. Coleman biztos, hogy nem lesz, Cseh is kisebb problémával küszködik, de remélem, hogy többen leszünk, mint legutóbb.

 
 
  • 1cupi2019április09.19:33ÚjVálasz

    Ha Jászberény Berény,akkor Szombathely Hely.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!