Tizenhárom éve vesztette el a Falco Horváth Zoltánt

Gyertyagyújtással emlékeztek az "égi centerre".
-----

"13 éve ezen napon vesztettük el kiválóságunkat - írja a klub Facebook-oldala - Cece, 2009.12.28-án Sopronból tartott Szombathelyre, hogy részt vegyen csapatunk edzésén, ám nem érkezett meg… Cece halálának évfordulóján a Horváth Zolán Kosárlabda Utánpótlásért Alapítvánnyal karöltve idén is megemlékeztünk a kiváló centerről.

Perl Zoltán
Facebook

Az Aréna Savaria aulájában gyertyagyújtással, és egy kisebb megemlékezéssel hajtottunk főt előtte. Az idei évben Tóth Kálmán, a Horváth Zoltán Kosárlabda Utánpótlásért Alapítvány titkárának szavai nyitották a szomorú eseményt.

Beszédében elmondta, hogyan élte át, mikor meg tudta Cece halálát, visszaemlékezett, egész Szombathely hangulata megváltozott, mert az egész város befogadta Cecét.

A szülők
Facebook

A beszéd után egy kisebb videó mutatta be Horváth Zoltán karrierjét, illetve kortársainak, csapattársainak nyilatkozatát hallhatták az összegyűltek. A megemlékezést a családtagok, ismerősök gyertyagyújtása zárta."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!