Pongó Marcell, a válogatott irányító két évre a Falco játékosa lett

Sajtótájékoztatón mutatták be a sárga-feketék legfrissebb igazolását.

Elég csak a nemrégiben befejeződött kosárlabda bajnoki döntőre emlékezni, ahol Pongó Marcell, a magyar válogatott hátvédje meglehetősen sok borsot tört a Falco orra alá. Nemény András, Szombathely polgármestere a városházán ma megtartott sajtótájékoztatón el is mondta, már akkor arra gondolt, milyen jó lenne a Falco soraiban tudni Pongót.

Jó lenne, ha Szombathelyen játszana...
Mészáros D. Zsolt

Ez a vágy ma beteljesedett, amikor a játékos két évre kötelezte el magát a szombathelyi csapathoz, s ezzel – mint azt Gráczer György, a Falco KC ügyvezetője elmondta – folytatódott a csapat magyar magjának kialakítása. Szerződéssel rendelkezik ugyanis már Keller, Perl, Krivacevic és Kovács Benedek is. És immár Pongó Marcellel öt magyar – közülük három válogatott – játékosa van a csapatnak.

A hármas számú mez, és az örömök
Mészáros D. Zsolt

Pongó – aki a 3-as számú mezt kapta meg ünnepélyesen – elmondta, nagy lehetőség ez számára is, hogy szakmailag tovább lépjen, és építse a karrierjét, hiszen még csak huszonhat éves. Ismeretes, hogy két évet töltött az Albában, előtte azonban a Bundesligában erősödött, így, és a válogatott miatt is van már nemzetközi tapasztalata.

Nagy lehetőség a karrierjében
Mészáros D. Zsolt

A továbbiakról Gráczer György azt közölte, a magyar játékosok igazolása még nem fejeződött be. S holott öltözői pletykákról tudunk, a leendő meglepetést nem akarjuk elrontani. A magyar igazolások után kerülnek sorra a légiósok, akikről – az idei csapat tagjairól – az ügyvezető azt közölte, valamennyien azt jelezték, szívesen játszanának a továbbiakban is a Falcóban. De, hogy ki marad vagy megy, majd később fogjuk megtudni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!