Hirdetés
Hirdetés

A Paksot fogadja a Falco

Reddic visszatér, Perl bemutatkozik.
Hirdetés

A Falco két idegenbeli győzelme közül az egyiket Pakson aratta ősszel (82-75), de hiba lenne abból a meccsből kiindulni, mert októberben még Szrecsko Szekulovics irányította a piros-kékeket, ráadásul akkor Julian Norfleet még a másik oldalon játszott. A tolnaiaktól időközben Shannon Evans távozott, LaDontae Henton érkezett, a vasiakhoz pedig Darrin Govens és Perl Zoltán visszatért. A negyedik a hatodikat fogadja, jó meccsre van kilátás.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A Paks szerintem az egyik legerősebb csapat az idei szezonban, öt nagyon jó külföldivel és jó magyarokkal rendelkezik. Ruják, Eilinsgfeld és Kovács is válogatott szinten teljesítenek. Keményen kell harcolnunk, mert nem adják könnyen magukat. A szezon során többször is megmutatták, hogy van kvalitásuk, igaz többször hibáztak is. Sok csapat kis rotációval dolgozik, ők viszont kilenc embert tudnak forgatni. Ősszel nyertünk náluk, de az elég régen volt, és azóta sok minden megváltozott, edzőt váltottak, játékosokat igazoltak, úgyhogy ezzel nem is foglalkozunk, a holnapi egy új sztori lesz. Egy biztos, többet akarunk mutatni annál, mint amit Kaposváron nyújtottunk. Sokat hibáztunk, zsinórban négy győzelem után mentünk oda, nem harcoltunk, csak játszogattunk, vártuk a sült galambot, bíztunk benne, hogy majd minden rendben lesz, az eredményt viszont ismerjük… Kielemeztük a meccset, beszélgettem a játékosokkal, sokkal keményebb harcot várok tőlük, másik arcunkat kell mutatnunk. Reddic már edzett a héten, minden rendben van vele, játszani fog. Kisebb sérüléseink vannak, de nincs nagy probléma, jelen állás szerint mindenki bevethető.

Schmidt Béla, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk a céljaink elérése szempontjából, nemcsak a legutóbbi mérkőzés miatt, de az a vereség feltette az i-re a pontot. Ezt közösen csináltuk meg a csapattal, közösen is kell kijönnünk a gödörből. Nem gondolnám, hogy ezek után bármelyik meccs is könnyű lenne, de most amúgy is nehéz sorozat előtt állunk. A csapat azonban ettől függetlenül mentálisan rendben van, jól dolgoztunk az edzéseken, erre a helyzetre a legjobb gyógyír nyilván egy siker lenne, akkor kerülhetnénk újra abba a kerékvágásba, ami elvárható tőlünk. A Falco otthon nagyon veszélyes ellenfél, tele kreatív hátvédekkel, és magas poszton is rendben vannak. Van tennivalónk bőven, de megpróbáltunk felkészülni belőlük, sokat foglalkoztunk a játékaikkal, mind védekező, mind támadó oldalon. Teljes mértékben bízom a játékosaimban, látom bennük azt a potenciált, hogy ki tudjunk jönni a gödörből. A betegek közül Eilinsgfeld már egész héten tudott edzeni, ennek nagyon örülünk, mert ő mind fizikálisan, mind egyéb mutatók tekintetében sokat tud hozni a konyhára. Medve viszont még nem épült fel, ő elég legyengült állapotban van, Horváth Kristófra pedig gerincproblémái miatt egy ideig nem számíthatok.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!