Hirdetés
Hirdetés

Nyerni utazik Szolnokra a Falco

Átvennék a vezetést a párharcban a sárga-feketék.
Hirdetés

Kemény a tempó, vasárnap még a döntő első mérkőzését játszotta egymással a Szolnok és a Falco, holnap már a harmadik találkozó következik. Hazai pályán 82-76-ra nyertek Vojvoda Dávidék, tegnap azonban a visszatérő Darrin Govenset soraikban tudó sárga-feketék egyenlíteni tudtak (76-73).

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: A pozitív dolgokat meg kell tartanunk az előző mérkőzésről, a negatívumakt, amelyek az utolsó negyedben voltak, el kell felejtenünk. Egyik csapatnak sincs sok ideje felkészülni a holnapi meccsre, lesz egy találkozónk és megpróbálunk regenerálódni. Bízom benne, hogy támadásban sokkal eredményesebbek leszünk, mint Szombathelyen, a koncentrációnkat és a jó védekezésünket pedig igyekszünk tovább folytatni. Nincs sérültünk, mindenki készen áll.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Tisztában voltunk vele, hogy a tegnapi mérkőzés nagyon fontos számunkra, tulajdonképpen kötelező volt a győzelem. Nagyot harcoltunk, volt olyan, hogy mi vezettünk tízzel, majd a Szolnok, de nem ez volt az első ilyen meccsünk. Kulcs lehetett, hogy Darrin Govens, aki egy kiváló játékos, visszatért a rotációba. Nem csak nézni akarta a meccset, segíteni is akart a csapatnak. Szoros mérkőzést játszottunk Szolnokon, azt hiszem, erre most is megvan a sansz. Bízom benne, hogy nyerni tudunk. Nem lesz hiányzónk, mindenkire számíthatok.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!