Hirdetés
Hirdetés

"Nagyon-nagyon-nagyon rossz félidőnk volt"

Balmazovics szerint, ha csapatként, egységesen játszanak, akkor nem kell félniük senkitől.
Hirdetés

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely, ha nehezen is, de megszerezte tizenkettedik sikerét a bajnokságban, miután 103-96-ra legyőzte hazai pályán a DEAC-ot. A sikerből - 22 perc alatt - 8/3-as pontmutatóval és 2 lepattanóval vette ki a részét a szerb bedobó, Stefan Balmazovics.

– Nem stimmelt minden, borzasztó első félidőnk volt, nagyon-nagyon-nagyon rossz. Nem igazán értem, hogy miért – kezdte a légiós. – Rengeteget hibáztunk, a DEAC gyakorlatilag minden pozícióból kosarat szerzett, azt csinált a pályán, amit akart. A második félidőre rendeztük a sorokat, megváltoztattuk a mentalitásunkat, a szünet utáni játékunk nagyjából rendben volt, ezt kell folytatnunk tovább, mert a klub és a szurkolóink nem ilyen eredményeket érdemelnek. A karakterünk megvan, de mentalitást kell váltanunk. Ezt a meccset gyorsan el kell felejteni, nyertünk, semmi más nem érdekes. A Paksra és a kupára kell koncentrálnunk. Kemény edzések várnak ránk, ha csapatként, egységesen, együtt játszunk, akkor nem kell félnünk senkitől sem.

Balmazovics nem volt elégedett az első félidővel
Balmazovics nem volt elégedett az első félidővel
Kovács Dávid
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!