Nagyon elverte a Falco a Sopront

A második félidőt 44 ponttal nyerték a sárga-feketék.
-----

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely - Sopron KC 102-56 (23-15, 20-26, 31-7, 28-8)

Bajnokság, középszakasz, felsőház, 3. forduló

Szombathely, Aréna Savaria

V.: Praksch P. Á., Tóth C., Török R. (dr. Páli K.)

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely: Váradi 22/15, Somogyi 3/3, Clark 11, Golomán 10, Keller 9. Cserék: Hawkins 10/6, Perl 16/3, Kovács 3/3, Barac 9, Verasztó 7/3, Sövegjártó -.

Sopron KC: Fazekas 5/3, Myers 16, Borisov , Ford 14/6, Montgomery 4. Cserék: Halász, Takács -, Werner -, Sitku -, Supola 2, Halász 2.

Keller Ákos gyors kosarával indult a találkozó, majd Golomán dobott be egy büntetőt. Myers szerezte a soproniak első pontjait, de ezt követően ismét szombathelyi pontok következtek. Myers dobott újabb pontot, Borisov hármasával pedig a vezetést is átvették a vendégek. Megrázták magukat a hazaiak: Clark és Váradi is betalált. 12-11, majd 14-13 is volt az eredményjelző táblán. Váradi pontjai hoztak fordulatot, ismét “jelentősebb” előnybe kerültek a vasiak. 23-15.

Falco KC-Sopron
Váradi alig bírt hibázni
nyugat.hu

Montgomery és Perl talált be a második negyed elején, Barac kosarával pedig kilencre nőtt a szombathelyiek előnye. Halász és Ford kosarával zárkózott a Sopron, ezt követően ismét “szombathelyi percek” következtek: Váradi hármast dobott, Barac pedig közé tette a “tízet”. Hosszabb gólcsend következett, a negyed derekán így 32-22 volt az eredményjelzőn. Myers tartotta a lelket a soproniakban, de Váradi azonnal dobott egy triplát. 39-26-os állásnál kért időt Kosztasz Flevarakisz. Myers dobott be két büntetőt, de Perl megrázta magát. A Sopron azonban nem adta fel, Borisov és Myres pontjait követően már Milos Konakovnak kellett időt kérni. Borisov pontjaival pedig kettőre jöttek fel a vendégek. 43-41.

Falco KC-Sopron
Perl visszajött a sérülésből
Mészáros D. Zsolt

Supola duplájával egyenlített a Sopron, Barac dobott be a kettőből egy büntetőt, Váradi pedig egy hármassal próbálta megnyugtatni a csapatát. Perl dobott egy duplát és egy triplát, kilenc volt a vasiak előnye. Időt kértek a vendégek. Golomán ismét közé tette a “tízet”. Perl és Clark kosaraival nyílt tovább az olló és a negyed hatodik percében jött is Kosztasz Flevarakisz újabb időkérése. A Falco azonban nagyon elkapta a fonalat, Clark szerzett egy duplát. Nagyon rosszul dobtak a vendégek, míg a hazaiknál minden beesett. 74-48.

Falco KC-Sopron
Kiderült, hogy Keller ereje nem a hajában volt
nyugat.hu

Az utolsó negyedre eldőltek a fontos kérdések, a Sopron teljesen elvesztette a fonalat. A harmincat Hawkins tette közé, de Keller is betalált. A vendégek a negyedik negyed első öt percében nem dobtak pontot, ekkor Ford talált be. 102-56 - tudósít a BB1.hu . A galériában még sok képet talál, ha erre rákattint.

Falco KC-Sopron
Clark is teljesen otthon érzi már magát
nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!