Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Munkához látott a Falco

Mindenki a fedélzeten.
-----

Szombatra valamennyi idegenlégiós megérkezett Szombathelyre, így hétfőn este hat órakor elkezdődhetett a Falco első hivatalos edzése. Ezt Milos Konakov másodedző irányította, aki a klub honlapjának nyilatkozott:

Falco, első edzés
Falco, első edzés
falcokc.com

"Ma este megkezdtük a gyakorlást, keddtől kezdve pedig napi 2 edzéssel folytatjuk - reggel a fitnesz, az erőnléti tréningek lesznek megtartva Laki Adam és Hajas Csaba irányításával, este pedig az én vezetésemmel a kosárlabda is előkerül. Az első hat napban az lesz a feladatunk, hogy a hosszú szünet után megfelelő erőnlétbe, formába hozzuk a játékosokat.

Falco, első edzés
Falco, első edzés
falcokc.com

Aztán vasárnaptól már Gasper Okorn vezetőedző irányítja gyakorlást. A srácok jó erőnlétben érkeztek vissza a nyári vírus miatti kényszerszünetből. Hozzáteszem, jól dolgoztak, hiszen minden héten kaptak fitnesz és kosárlabda-gyakorlatokról szóló tervet is annak érdekében, hogy külön, egyénileg is dolgozhassanak.

Falco, első edzés
Falco, első edzés
falcokc.com

Örömmel mondhatom, jól oldották meg a feladatokat. Mostantól mind a régi, mind az új játékosok előtt másfél hónap áll, hogy sokat dolgozzanak és sikeresen felkészüljenek az új szezonra. Úgy gondolom, időben kezdtük el a munkát, a csapatnak elég ideje van az október 3-i bajnoki rajtig - fogalmazott Milos Konakov.

Falco, első edzés
Falco, első edzés
falcokc.com

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!