Hirdetés
Hirdetés

Megnyerte első edzőmeccsét a Falco

Norfleeték zárt kapuk mögött verték a Paksot.
Hirdetés

Ma este első edzőmeccsét játszotta a Falco és az Atomerőmű SE is, Szrecsko Szekulovics tehát hamar visszatért korábbi állomáshelyére, igaz ezúttal nézők nélkül játszottak egymással a csapatok.

Akadtak még hiányzók: Váradi Benedek még rehabilitál fáradásos talpcsont-törése után, Bojan Trajkovski pedig elutazott ugyan csapatával Szombathelyre, de sérülése még nem jött teljesen rendbe, így nem lépett pályára, a legújabb igazolás, Nick Faust pedig még nem csatlakozott a kerethez.

Bruinsma és Curry vezérletével hamar minimális előnyt szerzett a Falco, a másik oldalon főleg a center, Jevtovic villogott. A félidőre már tíz volt közte (43-33).

Megnyerte első edzőmeccsét a Falco
Hódiék legyőzték a két légióssal felálló Paksot
Kovács Dávid

A szünet után hullámzott a játék, előbb - főleg a nagy elánnal játszó Tóthnak köszönhetően - növelték előnyüket a sárga-feketék, majd az ASE zárkózott, aztán Balmazovics triplái után húszra rúgott a differencia. A végén tizenegynél állt meg az olló.

Sok volt a hiba mindkét oldalon, de ez ilyenkor „természetes” is.

Gasper Okorn kérésére a pontdobókat nem, csak az eredményt hozhattuk nyilvánosságra.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!