Hirdetés
Hirdetés

A megfogyatkozott Pécshez látogat a Falco

Igaz, még Váradi sem játszhat.
Hirdetés

A 21. forduló egyik nyitó meccsét a Pécs és a Falco játssza egymással. A hazaiak hetedikek, a vendégek negyedikek a tabellán, két győzelemnyi a különbség. Novemberben 68-53-ra a vasiak nyertek az Aréna Savariában.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: A Szolnok mellett a másik legerősebb állományú csapat érkezik hozzánk. Minden poszton van két hasonló képességű játékosa a Falcónak. Nagyon nehéz dolgunk lesz, főleg úgy, hogy a bokaszalag-szakadást szenvedő Simon és az Achillesével bajlódó Antóni biztosan nem játszik, Budimir pedig nem edzett egész héten, úgyhogy 99 %, hogy ő sem fog játszani.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Egy biztos, megpróbálunk nyerni. Eddig is mindig így álltunk hozzá minden meccshez. A közvélemény most is minket tart esélyesnek, elvárja tőlünk, hogy nyerjünk, igyekszünk a legjobbunkat nyújtani. A Pécs elég jó ritmusban van jelenleg, volt egy kisebb hullámvölgye 1-2 hónapja, de én úgy látom, hogy most már kilábaltak belőle. Újra a saját játékukat játsszák, nincs nagy rotációjuk, öt-hat emberük van, akik viszont tudják a szabályokat, okos, rutinos és tapasztalt kosárlabdázók, élükön Budimirrel és Csiriccsel, akiknek a lábában már rengeteg meccs van. Nagyon veszélyes csapatról van szó, főleg hazai pályán. Ősszel Szombathelyen remek védekezést produkáltunk, megpróbálunk most is hasonlót, vagy legalább közel lenni ahhoz. Kemény meccset várok, olyat, mint amilyen volt az Alba elleni is. A hátralévő fordulókban mindegyik az lesz, mert erős ellenfelekkel játszunk. Váradi továbbra sem edzett, hétfőn meglátjuk, mi lesz vele, Balmazovics a hét elején kisebb térdsérülést szenvedett, de ma már rendben volt, így ugyanazzal a kerettel állunk ki, mint legutóbb Fehérváron.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!