Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Váradi Kornélék ezüstéremmel zártak

Nem sikerült a bravúr a szombathelyi MEFOB döntőn a házigazdáknak. Csátaljay Gábor és Vetési Imre csapata zömmel FALCO és soproni játékossokkal szerepelt, ám így sem bírt az öt magyar bajnokkal felálló szolnokiakkal.
-----

Kosárlabdában idén Szombathely adott otthont a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság négyes döntőjének.

A férfiaknál a házigazda Nyugat-magyarországi Egyetem csapatának ellenfelei a Kaposvári Egyetem, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF), valamint a Szolnoki Főiskola együttesei voltak.

A tornán érvényesült a papírforma, a Horváth Ákos, Trepák Zoltán, Szabó Péter, Szögi Ádám és Nagy Balázs személyében öt idei magyar bajnokot is soraikban tudó szolnoki főiskolások megvédték tavalyi címüket és veretlenül lettek győztesek.

Vetési Imre és Csátaljay Gábor csapata, a több FALCO játékossal is felálló NYME második lett.

Végeredmény:

Férfiak:
1. Szolnoki Főiskola
2. NYME
3. Kaposvár
4. TF

Nők:
1. Szegedi Tudományegyetem
2. ELTE
3. Corvinus Egyetem, Budapest
4. TF

Az All Star csapat tagjai
Kívés István

All Star csapat tagjai:

Férfi:
1.Horváth Ákos, Szolnok
2.Szögi Ádám, Szolnok
3.Váradi Kornél, NYME
4.Márkus Tamás, Kaposvár
5.Beák Gábor, TF

Női:
1.Farkasinszky Orsolya, Szeged
2.Fejes Réka, ELTE
3.Pusztai Sára, TF
4.Szamosi Rita, Corvinus
5.Süle Krisztina, ELTE

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra