Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Magyar lett a legkisebb Falco-fiú is

Állampolgársági esküt tett a csapat másodedzőjének egyéves kisfia.
-----

Kedden délelőtt a városháza házasságkötő termében hárman, köztük Milos Konakov, a Falco-Vulcano-Energia KC Szombathely másodedzőjének egy éves kisfia, Luka tett ünnepélyes keretek között állampolgársági esküt a járványügyi szabályok betartása mellett.

Az eskü szövegét dr. László Győző, Szombathely alpolgármestere olvasta fel, majd az aláírást követően ő adta át az állampolgárságról szóló okiratot. Milos Konakov több éve a Falco edzője, és nagyon komolyan gondolja a „magyarrá válást”.

Most...
szombathely.hu/Bonyhádin Zoltán

Ennek első lépcsőjeként tavaly júniusban szintén a mai helyszínen tett állampolgársági esküt ő és nagyobbik fia, Filip is.

...és júnusban
szombathely.hu

Ezután mondta el, hogy nem csak ő, hanem gyermekei is tanulják a nyelvet, ismerkednek a kultúrával, és igazán hazájuknak érzik Magyarországot, és ezen belül a szűkebb hont, Szombathelyt is.

Így az ország és a Falco-család is gazdagodott ma egy állam-, és Falco-polgárral.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!