Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Magyar lett a legkisebb Falco-fiú is

Állampolgársági esküt tett a csapat másodedzőjének egyéves kisfia.
-----

Kedden délelőtt a városháza házasságkötő termében hárman, köztük Milos Konakov, a Falco-Vulcano-Energia KC Szombathely másodedzőjének egy éves kisfia, Luka tett ünnepélyes keretek között állampolgársági esküt a járványügyi szabályok betartása mellett.

Az eskü szövegét dr. László Győző, Szombathely alpolgármestere olvasta fel, majd az aláírást követően ő adta át az állampolgárságról szóló okiratot. Milos Konakov több éve a Falco edzője, és nagyon komolyan gondolja a „magyarrá válást”.

Most...
szombathely.hu/Bonyhádin Zoltán

Ennek első lépcsőjeként tavaly júniusban szintén a mai helyszínen tett állampolgársági esküt ő és nagyobbik fia, Filip is.

...és júnusban
szombathely.hu

Ezután mondta el, hogy nem csak ő, hanem gyermekei is tanulják a nyelvet, ismerkednek a kultúrával, és igazán hazájuknak érzik Magyarországot, és ezen belül a szűkebb hont, Szombathelyt is.

Így az ország és a Falco-család is gazdagodott ma egy állam-, és Falco-polgárral.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra