Kosárlabda a szombathelyi színházban

Megnyílt az „5 csillagos pillanatok” című sportfotó kiállítás.

Dr. Nemény András, Szombathely polgármestere nyitotta meg az "5 csillagos pillanatok" című sportfotó kiállítást a szombathelyi Weöres Sándor Színházban. Beszédében kiemelte, egykor Jordán Tamás alapító-igazgató víziója volt, hogy agora, fórum, találkozó hely legyen a színház, ma pedig a Falco kosárlabda klub és a színház is megvalósítja ezt a szerepet, igazi közösséget teremtve a városnak. Összefogásuk példaértékű.

Falco kiállítás a színházban
Mészáros Zsolt/ Weöres Sándor Színház

A Falco KC és a WSSz közötti együttműködési megállapodás hozta létre ezt a tárlatot, amelyről Szabó Tibor, a színház igazgatója elmondta, "a világot jelentő deszka és az aréna parkettje között nincs is nagy különbség: küzdelem, dráma, érzelmek, ujjongás, katarzis, vastaps. Csak "Legyen mindig telt ház!" – ahogyan szól a közös szlogen.

Falco kiállítás a színházban
Mészáros Zsolt/ Weöres Sándor Színház

A képeket egyébként a csapat hivatalos fotósa, Hornyák Emőke készítette bizonyítva azt, hogy a sportban is van esztétikum, s hogy a pillanatot megörökíteni mindig érdemes. Az ötszörös magyar bajnok Falco KC képeiből nyílt tárlat egy hónapokig látogatható az aulában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!