Ezután Király Gábor hoteljében pihenhetnek a Falco játékosai

Az általuk kezdeményezett megállapodást ma írták alá.
-----

Megállapodást kötött a Király Sportcentrum és a Falco KC, eszerint a játékosok mostantól a Király Park Hotelben pihenhetnek.

A kontraktus részleteit szerda délelőtt sajtótájékoztatón jelentette be Tóth Kálmán a Falco felügyelőbizottságának elnöke, Király Gábor a létesítmény tulajdonosa, Gráczer György a Falco KC ügyvezetője, valamint László Győző sportért felelős alpolgármester.

Megtudtuk, a két sporttal foglalkozó szervezet mostani megállapodása példa nélküli.

Király Park Hotel, Falco KC együttműködés
Az együttműködést a játékosok kezdeményezték
Mészáros D. Zsolt

Király Gábor elmondta: profi sportolóként tudja, mennyire fontos, hogy a folyamatos hajtás mellett a játékosok kellően ki tudjanak kapcsolódni. Erre szerinte a hotelben lesz majd lehetőség.

Erről beszélt Gráczer György is, aki kiemelte: a játékosok túlterheltek, játszanak a BL-ben, magyar bajnokságban és a kupában, többen pedig a válogatottban is. Így fontos, legyen lehetőségük feltöltődni, hogy sérülés nélkül kibírják az idényt.

Király Park Hotel, Falco KC együttműködés
A tájékoztató végén aláírták a megállapodást
Mészáros D. Zsolt

A sajtótájékoztató zárásaként Király Gábor és Gráczer György hivatalossá téve a – főként játékosok által kezdeményezett – megállapodást, aláírták az erről szóló szerződést .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!