Ezután Király Gábor hoteljében pihenhetnek a Falco játékosai

Az általuk kezdeményezett megállapodást ma írták alá.

Megállapodást kötött a Király Sportcentrum és a Falco KC, eszerint a játékosok mostantól a Király Park Hotelben pihenhetnek.

A kontraktus részleteit szerda délelőtt sajtótájékoztatón jelentette be Tóth Kálmán a Falco felügyelőbizottságának elnöke, Király Gábor a létesítmény tulajdonosa, Gráczer György a Falco KC ügyvezetője, valamint László Győző sportért felelős alpolgármester.

Megtudtuk, a két sporttal foglalkozó szervezet mostani megállapodása példa nélküli.

Király Park Hotel, Falco KC együttműködés
Az együttműködést a játékosok kezdeményezték
Mészáros D. Zsolt

Király Gábor elmondta: profi sportolóként tudja, mennyire fontos, hogy a folyamatos hajtás mellett a játékosok kellően ki tudjanak kapcsolódni. Erre szerinte a hotelben lesz majd lehetőség.

Erről beszélt Gráczer György is, aki kiemelte: a játékosok túlterheltek, játszanak a BL-ben, magyar bajnokságban és a kupában, többen pedig a válogatottban is. Így fontos, legyen lehetőségük feltöltődni, hogy sérülés nélkül kibírják az idényt.

Király Park Hotel, Falco KC együttműködés
A tájékoztató végén aláírták a megállapodást
Mészáros D. Zsolt

A sajtótájékoztató zárásaként Király Gábor és Gráczer György hivatalossá téve a – főként játékosok által kezdeményezett – megállapodást, aláírták az erről szóló szerződést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!