Keller Ákos további egy évig a Falco játékosa marad

A klub ma jelentette be a szerződéshosszabbítást.

A Falco honlapja azt írja, hogy agyar válogatott magasemberünk 2024/25-ben is sárga-feketében lép pályára.

Ákos a 2020/21-es szezonban csatlakozott csapatunkhoz és azóta 160 tétmeccsen húzta fel a Falco mezt. A mostani bajnoki kiírásban 23 mérkőzés alatt 7,6 pontot és 6,3 lepattanót szerzett a bajnokságban, míg a Bajnokok Ligájában 6 mérkőzés alatt 8,5 pontot és 5,5 lepattanót tett a közösbe.

Keller Ákos: Jól érzem magam Szombathelyen, jól érzem magam a csapatnál. Az eddigi karrierem során itt tapasztalom először, hogy mindenki elfogad olyannak, amilyen vagyok és szeretnek Szombathelyen. Örülök, hogy ilyen közegben maradhatok, és van egy belsős infóm, hogy Gyuri Bácsi szeretné, hogy a Falcoból vonuljak vissza…

Falco KC - Sopron 2024
Mészáros D. Zsolt
Milos Konakov:

Nagyon örülök, hogy a legsikeresebb magyar kosárlabdázó hosszabbított csapatunkkal. Áki fontos láncszeme a Falconak, és nemcsak a pályán, hanem az öltözőben, a pályán kívül is meghatározó a szerepe. Úgy érzem, egy nagyon jó kapcsolat folytatódik, és élvezni fogjuk az újabb közös évet. Hajrá Falco, Hajrá Szombathely!

Gráczer György, ügyvezető így értékelte Ákos hosszabbítását: Februárban kezdtük el a következő szezon játékoskeretének a kialakítását. Ennek első örömteli híre, hogy sikerült egy, egyéves szerződést aláírnunk Keller Ákossal, aki így a 2024/25-ös szezonban is sárga-feketében lép pályára.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!