Kedden, hazai pályán folytatja BL szereplését a Falco

-----

A Rytas Vilnius és a SIG Strasbourg mellett, a Tenerife lesz a csoportellenfele a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely csapatának a Bajnokok Ligája Top 16-os mezőnyében. A spanyolok 2-1-es összesítéssel jutottak tovább a török Pinar Karsiyaka ellen, miután csütörtökön este 74-71-re megnyertek a párharc harmadik meccsét.

A sorozat szervezői ma hajnalra frissítették, aktualizálták a “menterendet” , ez alapján a szombathelyiek jövő héten kedden kezdik el a küzdelmeket az L-csoportban.

A tervezett menetrend:

Január 25, kedd, 18:00: Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Lenovo Tenerife

Február 1, kedd, 18:30: Rytas Vilnius – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

Február 8, kedd: 18:00: Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – SIG Strasbourg

Március 9, szerda, ?: Lenovo Tenerife – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

Március 14, hétfő, ?: SIG Strasbourg – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

Március 23., szerda, 20:30: Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Rytas Vilnius

A játéknapok és a kezdési időpontok is változhatnak még, a keddi azonban biztos.

Falco-Körmend
Mészáros D. Zsolt

A a klub lehetőséget biztosít a bérlet tulajdonosok számára “Bajnokok Ligája TOP16 bérlet” vásárlására. A bérlet vásárlásához a jelenlegi szezonális bérletet kell bemutatni, amely az online rendszerben kibővítésre kerül a csoportkör hazai mérkőzéseivel.

A bérletek vásárlására az alábbi időpontokban van lehetőség: Január 21-én (pénteken) és január 24-én (hétfőn) 9:00-12:00 és 13:00-18:00-ig az Aréna Savaria főbejárati jegypénztárában!

Bajnokok Ligája bérletárak:

Mobil lelátó, közép (felnőtt) 9.000 FT

Mobil lelátó, közép (felnőtt + Szent Márton kedvezmény) 8.100 FT

Mobil lelátó, közép (diák, nyugdíjas) 4500 FT

Mobil lelátó, közép (diák, nyugdíjas + Szent Márton kedvezmény) 4.050 FT

Mobil lelátó, szélső (felnőtt) 8.000 FT

Mobil lelátó, szélső (felnőtt + Szent Márton kedvezmény) 7.200 FT

Mobil lelátó, szélső (diák, nyugdíjas) 4.000 FT

Mobil lelátó, szélső (diák, nyugdíjas + Szent Márton kedvezmény) 3.600 FT

Galéria, helyre szóló (felnőtt) 7.000 FT

Galéria, helyre szóló (felnőtt + Szent Márton kártya kedvezmény) 5.600 FT

Galéria, helyre szóló (diák) 3.500 FT

Galéria, helyre szóló (diák + Szt Márton kártyával -20%) 2.800 FT

Felhívjuk a kedves szurkolók figyelmét, hogy a Bajnokok Ligája szigorú pályarendszabályainak és COVID protokolljának értelmében a kispadok a hazai bajnokságtól eltérően a túloldalon helyezkednek el, így az “E” illetve “F” mobil lelátók 8. illetve 9. sorai betolásra kerülnek, illetve az 1. és 2. sorban nem foglalhatnak helyet a nézők. Az itt elhelyezkedő bérletesek a vendég szektor előtt található “D” mobil lelátókon tudnak tetszőleges helyet választani a Bajnokok Ligája mérkőzéseire.

A klub önhibáján kívül felmerülő kellemetlenségért szeretné az itt helyet foglaló szurkolókat kompenzálni, így ők féláron válthatják meg bérletüket a „D” mobil lelátóra – írja a klub honlapja , és minden további részlet ott olvasható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!