Jótékonysági akciót hirdet a Falco

A klub két szurkolójának szeretne segítséget nyújtani.
-----

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetősége az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

Kedves Szurkolóink!

A segítségeteket szeretnénk kérni egy jótékony ügy támogatásában. Dominik és Lackó két vas megyei fiú - hatalmas Falco szurkolók - egy ritka genetikai betegségben – DMD (Duchenne Muscular Distrofy) – szenved. A betegség oka a distrofin gén hibája, amely folyamatos izomerő gyengeséggel jár és a szív, valamint a légzőizmokat is érinti, amely a két legveszélyesebb terület és amelyek kulcsfontosságúak a fiúk életkilátásai szempontjából. A Raxone idebenone /150 mg-os/ gyógyszer elsődlegesen a szív és légzőizmok állapotának romlását akadályozza meg, illetve javítja azok működését, ezáltal jobb életminőséget biztosít a DMD betegek számára. A gyógyszer OGYÉI (Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet) engedéllyel rendelkezik, de állami támogatást sajnos nem kapott. Ezért, a gyógyszer finanszírozása érdekében indított a két gyermek családja adománygyűjtést, amiben most a Falco kosárlabdacsapa is szeretne segíteni.

Az Arénán belül, a főbejáratánál kihelyezésre került egy gyűjtőláda ahol a meccs előtt, alatt és után szeretettel várjuk azok támogatását, akik bármilyen módon szeretnének segíteni a két gyermeknek.

Amennyiben személyesen nem tudnak eljönni a meccsre lehetőségük van a Mozgássérültek Vas Megyei Egyesületénél létrehozott elkülönített bankszámla számon is adakozni.

Utalási információk:
Név: Mozgássérültek Vas Megyei Egyesülete
Cím: 9700 Szombathely, Szelestey László út 42.
Adószám: 19896551-1-18
OTP számlaszám: 11747006-27253373
Nemzetközi bankszámlaszám: IBAN:HU 39 1174 7006 2725 3373 0000
0000 SWIFT(BIC):OTPVHUHB

Szurkolóin segítene a Falco - Lackó és Dominik
Savaria Fórum/Nagy Jácint
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!