Így ünnepelte Szolnokon hatodik bajnoki címét a Falco

Ez volt zsinórban az ötödik, ezt se feledjük.
Bajnok a Falco
Girgász Péter - MKOSZ

A Falco-dinasztiát továbbra sem lehet letaszítani a trónról, 2019 óta sorozatban ötödik aranyérmét szerezte meg (2020-ban a koronavírus-járvány miatt törölték a bajnokságot), és az már biztos, hogy a következő évadban is eséllyel száll harcba a trófeáért - így zárta tudósítását az nso.hu. Igazuk van.

Bajnok a Falco
Girgász Péter - MKOSZ

Boldog vagyok, jó döntőt játszottunk, kemény ellenfél volt a Szolnok. Az egész idényben kiegyensúlyozottan teljesítettünk, két hullámvölgyünk volt, de ez normális, benne van. Szeretném kiemelni: mindegy, milyen országban és milyen szinten, öt cím egymást követően nagy teljesítmény. Ehhez gratulálok mindenkinek. Nem szeretnénk itt megállni - nyilatkozta Perl Zoltán, a döntő legértékesebb játékosa (MVP).

Bajnok a Falco
Girgász Péter - MKOSZ

A két legjobb együttes játszott, gratulálok az ellenfélnek, keményen küzdött. Csapatom megérdemelten lett bajnok, ami sorozatban az ötödik aranyérmünk, fantasztikus, amit elértünk. Jól csináljuk a dolgunkat, sőt, ennél a klubnál mindenki jól teszi a dolgát.- ezt Milos Konakov vezetőedző ígérte a szurkolóknak.

Bajnok a Falco
Girgász Péter - MKOSZ
Bajnok a Falco
Girgász Péter - MKOSZ
Bajnok a Falco
Girgász Péter - MKOSZ
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!