Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Így köszöntötték a szurkolók a Falco játékosait: görögtűz és füstbomba

Csütörtök este lepték meg a csapatot.
-----

Közel fél éve nem találkozott már a Falco és szurkolótábora. Csütörtök este a szimpatizánsok fantasztikus produkcióval lepték meg a csapatot. A műsor után több játékot is megkérdezett a klub honlapja arról, hogyan tetszett nekik a látványos köszöntés.

Devin Searcy: Nagyon jó az első benyomás, mindig jólesik, ha ennyire támogatnak. Meglátjuk milyenek lesznek, ha esetleg rosszul sül el valami - nevet. Nagyon tetszett az üdvözlés, amit kaptunk. Biztosan az egyik legjobb táborral rendelkező csapat, ahol megfordultam. Most kaptunk egy kis ízelítőt, csak elképzelni tudom, hogy milyen hangulat lehet egy igazi meccsen. Nagyon várom, remélem jöhetnek majd meccsekre, ha igen, akkor örülünk a támogatásuknak.

Falco szurkolók köszöntik a csapatot
falcokc.com

Dancsecs András: Nagyon jó érzés volt, főleg úgy, hogy régebben is játszottam a csapatban. Az előző években is visszajártam meccsekre, és volt, hogy a szurkolótáborban szurkoltam velük. Kiskoromtól fogva mindig ott voltam én is a B-középben. Jó érzés volt őket itt látni! Remélem, hogy lehetnek majd szurkolók is a meccsen, nagy löketet adnak a csapatnak minden meccsen! Mindig jönnek idegenbe is, szóval mindenképpen pozitív az egész csapatnak! Várom, hogy ott legyenek minden meccsen, és biztassanak minket.

Kyan Anderson: Nagy meglepetés volt! Jó volt látni őket, tudni, hogy készek szurkolni nekünk. Megismertem már lelkes táborokat, de semmi ehhez foghatót, főleg ilyen „korán”. Tudom, hogy a mérkőzéseken még nagyobb szurkolás lesz. Nagyra értékeljük a mait, köszönjük szépen.

Falco szurkolók köszöntik a csapatot
falcokc.com

Strahinja Milosevic: Jó volt látni, nagyon kitartó fanatikusok. Remélem az egész szezonban élvezhetjük a támogatásukat. Kovács Benedek: Nekem nagyon tetszett, élveztem! Még el sem kezdődött a szezon, és máris itt vannak! Láttam, hogy közel 3000-en járnak meccsre Szombathelyen, szóval szinte mindig telt ház van. A Falcónak van az egyik, ha nem a legjobb szurkolótábora.

De’Quon Lake: Imádtam! Hiányoztak a rigmusaik, az énekeik, már régen hallottam őket. Örülök, hogy még mindig velünk vannak a szurkolók, és biztatnak minket. Nagyon jó lenne ismét nézők előtt játszani, nélkülük nincs „energia” a csarnokban.

Evan Bruinsma: Mindig csodásak itt a szurkolók, boldog vagyok, hogy újra láthattam őket. Jólesik, hogy szeretnek minket, pontosan tudjuk mennyire imádják a csapatot. Mi pedig keményen dolgozunk. Köszönjük a kitartó támogatásukat, remélem ősztől velük együtt játszhatunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra