Három napig Falco a karneválon – ott lesznek a „bajnokok terén”

Délutánonként a Falco-szurkolók találkozhatnak a bajnokcsapat játékosaival és stáb tagjaival is.

"Nagy lehetőséget kaptunk a várostól, illetve a szervezőktől, hiszen a Bajnokok Terén a modernkor gladiátoraként részt vehetünk a Savaria Karneválon. Csapatunk büszkén hirdeti, hogy a mostani sikeres időszak szerves részei a szurkolóink, akik mindig 6. emberként állnak mellettünk. Tavaly több programmal igyekeztünk még jobban nyitni a szurkolók és Szombathely felé" - írja a klub honlapja .

Veled építjük a független újságírást!
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Majd így folytatják: " A Karneváli Bajnokok Tere éppen ezért egy nagyon jó lehetőség, hogy még szorosabb kapcsolatot tudjunk teremteni a jelenlegi, vagy új szurkolóinkkal.

Délelőttönként kisebb-nagyobb játékokat szervezünk a karneválozóknak. Lesz kosárra dobás, sőt diner „akadálypálya” is. A játékokat a csapat segítői, önkéntesek fogják vezetni. Délutánonként a Falco-szurkolók találkozhatnak a bajnok csapat játékosaival és stáb tagjaival is. Érdekes interjúk, kellemes beszélgetések, autogram-osztás, és fotósarok is várja az érdeklődőket, ahol a játékosokkal, valamint a korábbi évek kupáival is fotózkodhatnak a rajongók. A Karnevál alatt minden játékossal lesz lehetőség találkozni.

A Karnevál hétvégéjén meglepetéssel is készülünk a rajongóknak, hiszen bemutatjuk a következő szezon szurkolói pólóit, relikviát, amit a Falco-Shopban (Nyitvatartás: 12:00-20:00 ) meg lehet majd vásárolni."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!