Három napig Falco a karneválon – ott lesznek a „bajnokok terén”

Délutánonként a Falco-szurkolók találkozhatnak a bajnokcsapat játékosaival és stáb tagjaival is.

"Nagy lehetőséget kaptunk a várostól, illetve a szervezőktől, hiszen a Bajnokok Terén a modernkor gladiátoraként részt vehetünk a Savaria Karneválon. Csapatunk büszkén hirdeti, hogy a mostani sikeres időszak szerves részei a szurkolóink, akik mindig 6. emberként állnak mellettünk. Tavaly több programmal igyekeztünk még jobban nyitni a szurkolók és Szombathely felé" - írja a klub honlapja.

Majd így folytatják: " A Karneváli Bajnokok Tere éppen ezért egy nagyon jó lehetőség, hogy még szorosabb kapcsolatot tudjunk teremteni a jelenlegi, vagy új szurkolóinkkal.

Délelőttönként kisebb-nagyobb játékokat szervezünk a karneválozóknak. Lesz kosárra dobás, sőt diner „akadálypálya” is. A játékokat a csapat segítői, önkéntesek fogják vezetni. Délutánonként a Falco-szurkolók találkozhatnak a bajnok csapat játékosaival és stáb tagjaival is. Érdekes interjúk, kellemes beszélgetések, autogram-osztás, és fotósarok is várja az érdeklődőket, ahol a játékosokkal, valamint a korábbi évek kupáival is fotózkodhatnak a rajongók. A Karnevál alatt minden játékossal lesz lehetőség találkozni.

A Karnevál hétvégéjén meglepetéssel is készülünk a rajongóknak, hiszen bemutatjuk a következő szezon szurkolói pólóit, relikviát, amit a Falco-Shopban (Nyitvatartás: 12:00-20:00 ) meg lehet majd vásárolni."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!