Három Falco játékos mezére lehet licitálni

Perl Zoltán, Váradi Benedek és Golomán György szerelését lehet megszerezni - a pénz jótékony célra megy.
-----

A Nagy Lajos Gimnázium fiú kosárlabda csapatának sikeres vb részvételének érdekében a Falco Volvo Alpok Autó Szombathely csapata licitre ajánl 1db Perl Zoltán, 1 db Váradi Benedek és 1db Golomán György mezt – írja a sárga-feketék Facebook oldala.

A fiatal kosarasok 2022.09.17-25 között Belgrádban vehetnek részt az Iskolai Világbajnokságon, miután a 2021/2022-es tanévben megnyerték a Diákolimpia országos döntőjét. A részvételhez a Magyar Diáksport Szövetség a felmerülő költségének csak egy részét állja, a fennmaradó összeget az induló iskolának kell fedeznie. A gimnáziumnak sajnos ez az összeg nem áll rendelkezésre, a világbajnokság anyagi hátterének (utazás, étkezés, szállás) biztosítására keres támogatókat. Mivel a fent említett három játékos is ebből az iskolából indult, ezért az ő mezeiket lehet megszerezni - írja a BB1.hu .

A mezekre külön, a klub Facebook bejegyzésében , a fényképek alatt lehet licitálni.

Kezdő licit: 25.000 ft

Licit lépcső: 5.000 ft

Licit vége: 2022.07.04 12:00 óra

Falco mez licit
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!