Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés

Gyorsan döntött a Falco a Pécs ellen

A Pécs nem tudta felvenni a ritmust a jól játszó hazaiakkal.
Hirdetés
Hirdetés

Szenzációsan elkapta a fonalat a hazai csapat a mérkőzés elején. Curry, Reddic és Bruinsma vezérletével 30 pontig jutottak a sárga-feketék. Közel 70 %-kal dobtak, és kétszer olyan hatékonyan lepattanóztak, mint a vendég pécsiek. Csirke Ferenc csapatának szemmel láthatóan nem tetszett a kemény védekezés, kevés dobóhelyzetet tudtak kialakítani, és nagyon gyorsan közel húszpontos hátrányt szedtek össze. 30-11.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A második negyed Horti kosarával indult, de a Falco menetelésével folytatódott. Többen is jó napot fogtak ki. A negyed derekán Váradi és Perl is hintett egy triplát, amivel már 24 pont volt a két csapat között. A pécsieknél Pongó tartotta egyedül a lépést a szombathelyi nehéztüzérséggel, ő nyolc pontnál járt ekkor. A szombathelyiek nagyon jól, szinte hiba nélkül játszottak ebben a periódusban. Ez még a mérkőzésre kilátogató ex-falcós Alekszandar Pustahvarnak is tetszett. 50-25.

A Falco a nagyszünet után is ott folytatta, ahol az első félidőben abbahagyta. Jól játszott a sérüléséből visszatérő Perl Zoltán, de érkeztek Reddic és Govens pontjai is. A harmadik negyed derekán, éppen a tavalyi MVP pontjaival lett harminc közte. A Pécs teljesen céltalanul vezette a támadásait, a szombathelyiek kis túlzással, akkor dobtak pontot, amikor akartak. A közönség énekelgetett, a játékosok kosarazgattak. 73-37.

Az utolsó negyednek úgy vágott neki a Falco, hogy minden pályára lépő kosarasa dobott pontot, és négyen is tíz pont fölött jártak. Nem potyogtak a kosarak ebben a periódusban. Négy perc alatt produkáltak egy 5-3-as negyedet a csapatok, igaz egyetlen nyitott kérdés sem volt már a mérkőzésen. A 40 pontos különbség végül Tóth Norbert duplájával született meg. A hajrában sem történt már semmi különös, mindkét edző pihentette a következő feladatokra a csapatát. 88-53.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés