Félgőzzel győzött Oroszlányban a Falco

Perl kimagaslott, a többiek csendben tették a dolgukat.

MVM-OSE Lions - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 81-91 (17-28, 16-16, 19-23, 29-14)

Bajnokság, 6. forduló

Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok

Játékvezetők: Kapitány Gellért, JAKAB László Imre, Nyilas István (Vághy Tamás János)

MVM-OSE Lions: Riddley 17, Szabadfi 10/6, Gholston 12/6, Thomas 14/3, Polutak 11. Cserék: Ruják -, Illés 6, Hollis 7, Balsay -, Gáspár -.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Pongo 2,Tanoh Dez 7, Jordano 7/3, Tiby 13/3, Keller.8/3 . Cserék: Németh -, Verasztó 7/3, Takács -, Krivacevic 1, Perl 32/6, Barac 2, Pot 12/6

A forduló rangadóján remek hangulat fogadta a csapatokat. A mérkőzés első kosarát Keller Ákos szerezte, két büntetőből egyet dobott be. Ezt követően felgyorsultak az események, egy perc alatt Szabadfi és Keller is triplát dobott, ráadásul az OSE fiatalja betalált közelről is. 5-4-re vezettek a hazaiak, majd Thomas, Polutak és Riddley is duplát hintett, nem találta a ritmust a Falco. A tanácstalanságot látva Milos Konakov időt kért. Tiby kosarával kezdett zárkózni a Falco. Jött Perl kosara is, a negyed közepén 11-8 volt az eredményjelzőn. Perl egészen parádés gólparádéja után, a hatodik percben már a hazaiaknak kellett időt kérni, mert átvették a vezetést a szombathelyiek. A vasiakat azonban ekkor már nem lehetett megállítani, simán nyerték a negyedet. 17-28.

A szünetben rendezték soraikat a hazaiak, de ez csak arra volt elég, hogy megállítsák a második tíz perc végén bemutatott Falco rohamot. Közelebb férkőzni azonban nem sikerült, így a nagyszünetre is tíz pont feletti szombathelyi fölénnyel fordultak a csapatok. 33-44.

Az MVM-OSE Lions a második félidőben is mindent megpróbált, több jó teljesítmény is akadt Simon Petrov csapatában. De hiába Szabadfi extrája, Thomas ponterős játéka, a Falco jól gazdálkodott az első negyedben összeszedett előnyével és magabiztosan nyerte meg a találkozót, 79-89. A vendégeknél Perl Zoltán ellenállhatatlanul játszott, 32 pontot dobott a sárga-feketék csapatkapitánya, ezzel természetesen ő volt a mezőny legjobbja - tudósít a BB1.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!