Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Falco-Szeged 1:1

Az utolsó pillanatig éles volt a meccs.
-----

Keller kosarával és jó szombathelyi védekezéssel indult a találkozó. Kellert zsákolása szépre sikeredett, Govens pedig megszerezte az első szegedi kosarat. Brown osztott ki egy sapkát Andersonnak. Benke duplát, Brown triplát dobott. Dzseletovics közelijével vette át a vezetést a hazai csapat, Dzseletovics pedig távolról is betalált. Nagy rohanásban voltak a hazaiak. Falco azonban gyorsan rendezte sorait, Váradi triplájával a vezetést is gyorsan visszavették. Jó meccs volt, élvezetes játék mindkét oldalon. Felváltva vezettek a csapatok. A negyed vége a szombathelyieké volt, de Dickey az utolsó pillanatban szerzett egy fontos kosarat és a ráadás büntetőt is bedobta. 25-27.

Dickey egyenlített a negyed elején. Sok volt a pontatlanság ebben a periódusban, mindkét csapat rengeteg dobást rontott, de az előny többnyire a vasiaknál volt. Bognár duplájával és Govens triplájával négy ponttal lépett meg a Szeged a negyed közepére, Gasper Okorn időt kért. Váradi és Govens kosarával folytatódott a mérkőzés. A hazaiak voltak kezdeményezőbbek, ők kosaraztak jobban, irányították a mérkőzést. Az utolsó két percre fordultak a csapatok, amikor Dzseeletovics egy triplával növelte tovább csapata előnyét, Váradi Benedek büntetőkből “szépített”. A negyed végét nagyon megnyomták a vendégek, Váradi, Anderson és Bruinsma pontjaival visszavették a vezetést is. A csattanó azonban Dzseletovicsé volt. 47-46.

A Szeged kezdte jobban a mérkőzést, 52-46-ra meglógtak. Sokat hibázott ekkor a vasi csapat. Váradi talált be, majd Bruinsma is kosarat szerzett. A hazaiak ismét megléptek hat ponttal, de Perl egy triplával azonnal visszahozta a Falcót. Brown is betalált a sarokból, majd a palánk alatt villant a légiós. Gasper Okorn időt kért. Használtak a tanácsok, mert Bruinsma kosaraival zárkóztak a szombathelyiek. Govens rázta meg magát, igazi bravúrtriplát dobott. Dzseletovics triplájával 68-61-re vezettek a hazaiak, amikor a negyed hajrájához értek a csapatok. A Falco Perl pontjaival állította be a negyed végeredményét. 69-65.

Benke duplájával indult a mérkőzés, majd Brown is betalált. Tapintani lehetett a feszültséget, mindkét csapat győzelemre játszott. Benke szerzett újabb kosarat, állandósult a kétpontos hazai vezetés. Keller Iván hármasánál felrobbant a csarnok, de Barac is három pontot szerzett a másik oldalon. A Szeged minden követ megmozgatott, hogy meglépjen és eldöntse a mérkőzést. 82-76-ra is vezettek, de Keller triplája és Perl duplájával felzárkózott, majd Perl újabb kosarával a vezetést is átvette a Falco. Időt kért Szrecsko Szekulovics. Brown palánkosával vette vissza a vezetést a Szeged. Govens büntetőire Barac válaszolt. Nagyon izgalmas volt a találkozó. Govens triplájával és Brown pontjaival a Szeged nagyot lépett a győzelem felé, de Anderson az utolsó perc elején bedobott egy triplát, amivel ismét nyílt lett a mérkőzés. Brown dobott be két büntetőt, a másik oldalon Anderson hibázott. Dzseletovics kosarával pedig eldőlt a találkozó. 96-92.

A párharc 1-1-re áll.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!