Falco: péntektől Horváth Zoltán Emléktorna

Csak külföldi csapatok lesznek a szombathelyiek ellenfelei.
-----

Szeptember 10-11-én rendezik meg a XII. Horváth Zoltán Emléktornát, a részletekről ma tartottak sajtótájékoztatót. Ezt Tóth Kálmán, a Városstratégiai, Idegenforgalmi, és Sport Bizottság elnöke nyitotta meg. Kiemelte, hogy az idei emléktorna lesz a felkészülési időszak legnívósabb tornája.

Mindhárom meghívott csapat hazájának legjobbjai közé tartozik. A BC Igokea Aleksandrovac regnáló bosnyák bajnok, míg a BC GGMT Vienna óriási erősítésen esett át. Az FMP Belgrád pedig ABA liga résztvevő volt a tavalyi szezonban. A nemzetközi mezőny kialakításában komoly szerepet vállalt Gasper Okorn szakmai tanácsadó.

Horváth Zoltán Emléktorna
falcokc.com

Gráczer György ügyvezető igazgató azt emelte ki, hogy hatalmas öröm egy ilyen minőségű torna házigazdájának lenni. Az ügyvezető biztos benne, hogy a hétvége jól fogja szolgálni a csapat felkészülését.

A sajtótájékoztató végén a csapatkapitány, Váradi Benedek értékelte az eddigi felkészülést. Elmondta, nagyon komoly munkát végzett el a csapat és a szakmai stáb is megdolgoztatta a fiúkat. Biztosította a sajtó munkatársait, a szurkolókat, hogy a csapat jó állapotban van és teljes gőzzel készül a bajnokságra, aminek egy nagyon fontos állomása lesz a hétvégi XII. Horváth Zoltán Emléktorna.

Horváth Zoltán Emléktorna
falcokc.com

A szokásokhoz híven idén is megemlékeznek Cecére. A koszorúzás 2021.09.10-én, pénteken 19:15-kor lesz.

Az emléktorna programja:

2021.09.10 17.30 - BC GGMT Vienna – BC Igokea Aleksandrovac

2021.09.10 19:15 - Megemlékezés, megnyitó

2021.09.10 20:00 - Falco KC Szombathely- FMP Belgrád

2021.09.11 16:00 - Mérkőzés a 3. helyért

2021.09.11 - 18:30 - Döntő

A tornára napi jegyek válthatók:

  • Diák, Nyugdíjas 1000 Ft
  • Felnőtt 2000 Ft
  • Mobil lelátó 2300 Ft
  • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!