Falco: az első edzőmeccs után nyilvános edzés, majd edzőtábor

Gőzerővel készül a csapat a bajnokságra és a BL-re.
-----

Mint arról beszámoltunk, augusztus 3-án, kedden hivatalosan is elkezdődött A Falco rendben van, de még nincs készen 2021. August 11. 12:36 a Falco felkészülése, és kialakult a bajnokság nyitányáig tartó program is. A fizikai felkészülés mellett a taktikai elemek gyakorlása is napirenden volt, és hétfőn a csapat lejátszotta első edzőmeccsét is, igaz, zárt kapuk mögött.

Falco KC nyilvános edzés 2021.08.24
Múlt és jelen: Gasper és Milos
Mészáros D. Zsolt

Ezen: az Oroszlányt fogadták a szombathelyiek. Itt már az első negyedben magukhoz ragadták a vezetést, de érdemben nem tudtak ellépni a vendégektől. A 31-26-os félidei eredmény után aztán a sárga-feketék egy fokozattal feljebb kapcsoltak és kétszámjegyűre növelték az előnyüket, ami kitartott a találkozó végéig.

Falco KC nyilvános edzés 2021.08.24
A babramunka Curovic másodedzőre vár
Mészáros D. Zsolt
Falco KC – OSE Lions 69-56 (18-12, 13-14, 20-12, 18-18)

A meccs után Konakov Milos vezetőedző a klub honlapjának elmondta: "Az összecsapás folyamán látszódott, hogy komoly két hét van a fiúk lábában. Természetesen voltak hibák, - ilyen mérkőzést vártam - hiszen ez volt az első alkalom, amikor nem egymás ellen gyakoroltunk. Jó volt azt látni, hogy a srácok, mekkora energiával játszanak és külön ki kell emelnem, hogy a fiatalok is remekül játszottak. Örülök, hogy sikerült az ellenfelet 56 ponton tartani, úgy érzem a védekezésünk rendben volt, a támadóoldalon volt több hibánk. Van még időnk a bajnoki rajtig, dolgozunk tovább, és finomítani fogjuk a játékunkat."

Falco KC nyilvános edzés 2021.08.24
Új fiúk egymás közt: Golomán és Clark
Mészáros D. Zsolt

A Falco szerda reggel indul a szlovéniai edzőtáborba, ahol remek körülmények között tudnak készülni Milos Konakovék. Az edzőtábor programjában három erőnléti, és öt labdás edzés szerepel. Az edzések mellett két edzőmérkőzés vár még a csapatra.

Előtte azonban kedden délben sajtónyilvános edzést tartott a csapat, ahol először láthattuk a Falco két új igazolását, Marvin Clarkot Megvan a Falco második légiósa 2021. June 26. 21:01 és a válogatott centert, Golomán Szombathelyen kosarazik tovább a válogatott Golomán György 2021. July 30. 17:56 Györgyöt.

Mint már írtuk, a bajnokság A Falco rendben van, de még nincs készen 2021. August 11. 12:36 a jelen állás szerint szeptember 22-én, szerdán kezdődik. A bajnok Falco sűrített programmal nyit a Bajnokok Ligája miatt, előre kell hozni a 4. fordulós meccsüket – jelen állás szerint egy héten belül a Pécs, Alba, Sopron trióval kezdenek Perl Zoltánék szeptember végén.

Falco KC nyilvános edzés 2021.08.24
A bemelegítés fontos
Mészáros D. Zsolt

A BL-ben október 6-án, hazai pályán az AEK Athén ellen kezd a csapat, a nézők pedig a szeptember 7-én, a Kecskemét elleni edzőmeccsen láthatják a sárga-feketéket. Most is azzal zárjuk, ahogyan legutóbb, egy légiós érkezése még várható.

Addig is készítettünk rengeteg képet a mai edzésen, amit erre a felvételre kattintva nézhetnek meg, a folytatás pedig hamarosan.

Falco KC nyilvános edzés 2021.08.24
Benke: új frizura, régi labda
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!