Falco: a Kecskemét is kipipálva a felkészülési mecsen

Nem tudott sok ellenállást kifejteni Váradi Kornél csapata.
-----

Falco KC Szombathely - KTE 95-59 (18-20, 27-15, 25-20, 25/4)

Felkészülési mérkőzés
Szombathely, Aréna Savaria

Falco KC Szombathely: Váradi 13/3, Clark 13/9, Benke 12, Kovács B. 7/3, Keller 4. Cserék: Golomán 8, Perl 20/3, Horváth Á. -, Takács Zs. -, Sövegjártó -, Verrasztó 4, Barac 4.

Kecskemét: Pollard 13/3, Jaramaz 16/9, Milutinovics 9/3, Kucsera 4/3, Karahodzsics 6. Cserék: Lukács 1, Kiss -, Körmendi -, Wittmann 3/3, Dramicsanin 7.

Falco KC - Duna Aszfalt - DTKH Kecskemét
Végre Crak is megmutatta magát.
Mészáros D. Zsolt

Pontatlan, kicsit álmos játékot láthattak a 17 órás kezdésre kiérő nézők. Az első negyedben több üres dobás is kimaradt és mindkét csapat kereste a játék ritmusát.

Ebből a vendégek csapata jött ki jobban és az első 10 percet meg is nyerte Váradi Kornél gárdája (18-20). A második 10 percben sikerült ritmus váltanunk, ebben a játékrészben mindössze 15 pontot engedélyeztünk a KTE csapatának.

Falco KC - Duna Aszfalt - DTKH Kecskemét
És végre nézők is lehettek.
Mészáros D. Zsolt

Támadásban igazán Perl Zoltán volt elemében, aki egymaga 10 egységet szerzett (45-35). A 3. negyedet egy 10-0-ás rohammal kezdtük, Marvin Clark és Perl Zoltán szerzett 5-5 pontot, amire a vendégeknek nem volt válasza, így már 20 pontos előnyünk volt (55-35).

A negyed vége felé Pollard és Jaramaz tartotta mérkőzésben a Kecskemétet és a negyed végére kicsit közelebb kerültek hozzánk (70-55). Az utolsó játékrészben végül már mindenki pályára lépett, ebben a 10 percben 4 ponton tartottuk a Kecskemét csapatát – tudósít a klub honlapja.

Ha lemaradt, nem marad ki, a képekre kattintva nyílik a galéria.

Falco KC - Duna Aszfalt - DTKH Kecskemét
Perl, az állandó.
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!