Elindult az online jegyértékesítés a Horváth Zoltán Emléktornára

A klub online felületén elérhetők a XII. Horváth Zoltán Emléktornára érvényes, első és második napra szóló napijegyek.
-----

A felkészülési időszak legerősebb tornáját rendezi meg Szombathelyen a Falco KC. ABA Liga résztvevő, bosnyák címvédő és osztrák sztárcsapat érkezik az Aréna Savariába. Az online jegyfoglaló rendszeren keresztül a napijegyek ma 18:00 órától elérhetőek. A napijegy birtokosa jogosult a jegyen feltüntetett „játéknap” mindkét mérkőzésének megtekintésére.

A napijegyek ára:

• diák, nyugdíjas 1000,-Ft

• galéria 2000,-Ft

• mobil lelátó 2400,- Ft

További információ az online és mérkőzésnapi jegyértékesítésről. A XII. Horváth Zoltán Emléktorna 1. napjára a napijegyeket, online 2021.09.10-én 16:00 óráig lehet megvásárolni. A jegypénztár, és a főbejárat 16:30 órakor nyit ki.

Az Emléktorna 2. napjára érvényes jegyeket, online 2021.09.11-én 14:30 óráig lehet megvásárolni, míg a jegypénztár, és a főbejárat 15:00 órakor nyit ki.

Felhívják a szimpatizánsok figyelmét, hogy a mérkőzésre a plasztikkártya formátumú védettségi igazolvány mellett a hivatalos EESZT applikáción bemutatott QR-kódos Covid Oltásigazolás bemutatásával is beléphetnek az Arena Savariaba.

A 18 év alatti szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező felügyelettel szintén beléphetnek az Arenába.

Kérik, hogy a beléptetés megkönnyítése érdekében a belépés előtt készítsék elő fényképes személyazonosító okmányukat – írja a klub honlapja .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!