Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elhunyt a Falco korábbi csapatorvosa

A klub jelentette a szomorú hírt.
-----

A Falco közleménye:

Mély megrendüléssel tudatjuk szurkolóinkkal, hogy elhunyt Dr. Andits Tamás, a klub korábbi csapatorvosa.

Dr. Andits Tamás 1992-ben szegődött a csapathoz, amikor a Falco felkerült az NB I-be, és 25 évig ült a csapat kispadján. Rengeteg szállal kötődött a kosárlabdához, két fivére is kosarazott. Amikor 1969-ben Szombathelyre került az volt az első dolga, hogy olyan embereket, sporttársakat keressen, akiknek volt kosárlabda múltjuk. Hétfőn, szerdán saját kedvükre játszottak, csapatuk a HEKK névre hallgatott, azaz hétfőn este kosarazók klubja.

Dr. Andits Tamás 2017-ben „vonult nyugdíjba” a Falcótól, de természetesen ezután is a csapat szurkolója maradt. Szakértelme, segítőkészsége és mindig derűs természete negyed évszázadon keresztül segítette a klubot és mindenkori játékosait. Dr. Andits Tamás 79 éves volt.

A Falco Vulcano-Energia KC Szombathely csapata őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak.

Emlékét megőrizzük!

Falco
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra