Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elhunyt a Falco korábbi csapatorvosa

A klub jelentette a szomorú hírt.
-----

A Falco közleménye:

Mély megrendüléssel tudatjuk szurkolóinkkal, hogy elhunyt Dr. Andits Tamás, a klub korábbi csapatorvosa.

Dr. Andits Tamás 1992-ben szegődött a csapathoz, amikor a Falco felkerült az NB I-be, és 25 évig ült a csapat kispadján. Rengeteg szállal kötődött a kosárlabdához, két fivére is kosarazott. Amikor 1969-ben Szombathelyre került az volt az első dolga, hogy olyan embereket, sporttársakat keressen, akiknek volt kosárlabda múltjuk. Hétfőn, szerdán saját kedvükre játszottak, csapatuk a HEKK névre hallgatott, azaz hétfőn este kosarazók klubja.

Dr. Andits Tamás 2017-ben „vonult nyugdíjba” a Falcótól, de természetesen ezután is a csapat szurkolója maradt. Szakértelme, segítőkészsége és mindig derűs természete negyed évszázadon keresztül segítette a klubot és mindenkori játékosait. Dr. Andits Tamás 79 éves volt.

A Falco Vulcano-Energia KC Szombathely csapata őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak.

Emlékét megőrizzük!

Falco

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!