Eldőlt: Váradi is marad a Falcóban

Vele már öt válogatott játékosa van a szombathelyieknek.
-----

Augusztus 15-én éjfélkor lejárt az a határidő, ameddig Váradi Benedek, a Falco KC csapatkapitánya külföldre igazolhatott volna, és eldőlt, marad Szombathelyen, amiről a következőket mondta a klub honlapjának:

Falco - Szolnok rájátszás
Mészáros D. Zsolt

„Nagy örömmel tölt el, hogy sikerült megegyeznem nevelőegyesületemmel, ahol rengeteg örömet élhettem át az évek alatt. Mozgalmas, érzelemmel teli hónapok vannak a hátam mögött, hisz ez a holtidény, átigazolási időszak sok változást hozott. Valóban benne volt a pakliban, hogy külföldre szerződöm és nem leszek a Falco játékosa. A klub nagyon korrekt volt velem szemben, amit ezúton is szeretnék megköszönni. Úgy érzem, hogy a nyílt, őszinte kommunikáció sokat segített abban, hogy ezt az időszakot könnyebben éljem meg. Már a szezon végén leültünk a menedzsmenttel és a szakmai stábbal egyeztetni arról, miként képzelem el a folytatást. Biztosítottak arról, hogy tiszteletben tartják, a döntésem és egy bizonyos ideig ki fognak várni a piacon és idő előtt nem hoznak a helyemre senkit. Ismerem Gráczer Györgyöt és Ő is ismer engem. Mindketten őszinte emberek vagyunk, akik tudják, hogy a kimondott szónak ereje van. A szakmai stáb azt is megengedte nekem, hogy szerződés nélkül is a csapattal edzhessek, ami szintén egy kedves gesztus volt Tőlük és köszönöm ezt Nekik és a csapatnak. Voltak ajánlataim európai bajnokságokból, de egyik sem jelentett volna előrelépést. Szakmailag a Falco egyre magasabban jegyzett csapat, ahol a biztos BL szereplés lehetőséget ad arra, hogy magyar bajnokság mellett, hétről-hétre európai top csapatok ellen is pályára léphessek. Egyet ígérhetek, hogy mindent meg fogok tenni, azért, hogy minél több örömet szerezzek, szerezzünk a szurkolóinknak!”

Váradi egyébként az elmúlt idényben 45 mérkőzésen átlagban 12,2 pontot és 5,2 lepattanót szerzett és mellette meccsenként 5,4 gólpasszt osztott ki társainak.

Nem véletlenül volt tehát elégedett Milos Konakov vezetőedző a szerződés aláírása után:

Konakov Milos - Falco KC
falcokc.com

„Nagyon örülök, hogy sikerült megtartanunk csapatkapitányunkat. Beni a pályán és azon kívül is egy igazi vezér. Nagy erősítés az Ő maradása. Az első naptól kezdve velünk edzett, úgyhogy top formában van, és nem kell újra beépíteni a rendszerünkbe.”

Váradival együtt már öt válogatott játékosa van a sárga-feketéknek, rajta kívül Szombathelyen pattogtat Keller, Golomán, Perl és Benke is. Ezen kívül a fiatalokon túl két légiós (Barac és Clark) tagja a regnáló bajnok keretének. A Falco rendben van, de még nincs készen. A Falco rendben van, de még nincs készen 2021. August 11. 12:36 Írtuk nemrég. Váradi maradása után is csak ezt ismételhetjük, hiszen még legalább egy légiós érkezése várható a bajnokság és a BL rajtjáig.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!