Hirdetés
Hirdetés

Egyenlítésre készül a Falco

Először kerültek hátrányba a play-offban a sárga-feketék.
Hirdetés

Kedden este folytatódik a finálé, a Falco a Szolnokot látja vendégül. Vasárnap játszották le a felek az első találkozót, Vojvoda Dávidék 82-76-ra nyertek a Darrin Govenst kézsérülés miatt nélkülözni kényszerülő sárga-feketék ellen, hazai pályán.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Akkor lettem volna elégedett, ha megnyertük volna a tegnapi meccset, erre meg is volt a sanszunk. Nem mentek be a távoli dobásaink, ez volt a probléma. Vezettünk, de kihagytuk a triplákat, a Szolnok visszajött a meccsbe és nyert. Bízom benne, hogy holnap több, mint két büntetőt tudunk majd dobni. Vasárnap egész meccsen két büntetőnk volt, ez vicc. Keményen, jól kell védekeznünk negyven percen keresztül. Darrin Govensen kívül mindenkire számíthatok.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Mindenki tisztában van azzal, hogy a Falco hazai pályán sokkal jobban játszik, mint idegenben. Biztos, hogy hatalmas támogatást kapnak majd a saját szurkolóiktól. Mindkét csapatnak kevés ideje volt regenerálódni, de azt hiszem, hogy ehhez már hozzászoktunk, tudjuk, mi ilyenkor a teendő. Maximális koncentrációval kell felmennünk a parkettre Szombathelyen, be kell tartanunk a tervezett dolgokat. Remélem, ez elég lesz ahhoz, hogy sikeresek legyünk. Vannak kisebb sérüléseink, de úgy néz ki, mindenkire számíthatok.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!