Edzőváltás a Falcónál: Okorn helyét Konakov veszi át

Marko Curovic lesz a másodedző, Okorn szakmai tanácsadóként dolgozik a klubnál.
-----

„Új felállásban futunk neki a következő szezonnak.

Megy is, marad is
falcokc.com

Gasper Okorn családi okok miatt a következő idényre nem tudta vállalni a vezetőedzői szerepet, helyét eddigi másodedzőnk, Milos Konakov veszi át. A csapattal 2 Bajnoki címet és 1 Magyar Kupát elhódító szlovén mester azonban továbbra is marad csapatunk kötelékében. A sikeredző az elmúlt 3 évben megkedvelte Szombathelyt, a szurkolókat, a csapatot és nyitott volt a maradásra. A továbbiakban szakmai tanácsadóként segíti klubunk munkáját, amely során részt vesz az edzéseken, meetingeken, de a csapat irányításért Milos Konakov lesz a felelős. Klubunk ügyvezetője, Gráczer György szerint Milos rengeteget tanult az itt eltöltött 4 év alatt és biztos benne, hogy remek munkát fog végezni.

Szakmai stábunk Marko Curoviccal bővül, akit vezetőedzőnk Milos Konakov választott maga mellé. Marko 1983-ban született Szerbiában és játékosként is hazájában pattogtatott. Edzői pályafutását 2006-ban kezdte a B.C. Vojvodina Novi Sad szerb első ligás csapatának másodedzőjeként, ahol 5 évet töltött el. 2012 és 2017 között az ománi férfi felnőtt kosárlabda válogatott segédedzője volt, majd 2018-ban átvette a vezetőedzői szerepet is. A vírus előtti évben az ománi u18 és u16 utánpótlás válogatottnál volt vezetőedző.” - írja a klub honlapja .

Innentől övé a felelősség - Milos Konakov a kisfiával
szombathely.hu/Bonyhádi Zoltán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!