Ebben a szezonban is Vulcano lesz a Falco

Visszatért a régi-új névadó szponzor a csapathoz.
-----

A Falco-Vulcano néven már nyert egyszer bajnokságot a szombathelyi kosárlabda csapat, és ez kettő is lehetne, ha annak idején a járvány miatt nem szakad félbe a bajnokság. A tavalyi szezonban a Volvo Alpok Autó nevét viselte a mezén a gárda, amikor bajnok lett, erre az évre, amikor hasonló célokkal vágnak neki a sárga-feketék a bajnokságnak és a BL-nek is, visszatér hozzájuk névadóként a Vulcano Energia Kft., ami talán lehet jó előjel is.

A névadó szponzori szerződést ma írták alá a Savaria Arénában, s ahogyan ellátta szignójával a kontraktust Gráczer György, a Falco KC ügyvezetője és Kocsis Gábor, a Vulcano Energia Kft. ügyvezetője, ezt elégedetten figyelte Nemény András, Szombathely polgármestere, és Tóth Kálmán, a csapat felügyelő bizottságának elnöke is.

Nemény András kifejtette, hogy az önkormányzat eddig is elkötelezett támogatója volt a kosárcsapatnak, és az előttünk álló nehéz esztendőkben sem lesz ez másként. Ilyenkor minden adott forint duplán számít, mint ahogy az az összeg is felértékelődik, amelyet szponzoroktól kapunk – kezdte a polgármester, majd hozzátette: a gazdasági nehézségek ellenére is igyekszik a város minden értékének a megtartására.

Falco-Vulcano, szerződésaláírás
savariaforum.hu

– Ennek ékes példája a Falco, amely tavaly ismét bajnoki címet szerzett, és a BL-ben is maradandót alkotott. Köszönettel tartozunk minden egyes támogatónak, hiszen a társadalmi szerepvállalás ilyenkor különösen fontos - mondta a polgármester.

Kocsis Gábor, a Vulcano Energia Kft. ügyvezetője beszédében kiemelte: nagyon bízik abban, hogy a gárda a bajnokságban az élmezőnyben tud majd szerepelni.

– Örömmel vettük, hogy ismét mi lehetünk a sárga-fekete együttes névadó szponzora. A Falco országos szinten kiemelkedő kosárcsapat, amely rendszeresen szerepel a médiában, ez természetesen a cégünknek is remek lehetőséget jelent. Noha a meghatározó játékosok közül többen is elmentek, bízom az együttesben. Nyilvánvaló, hogy a csapatépítés hosszú folyamat, a sok új játékosnak pedig idő kell, nem szabad türelmetlennek lenni. Hajrá Falco – zárta szavait Kocsis Gábor.

A csapat már a hétvégi Horváth Zoltán Emléktornán az új néven lép pályára, ennek programjáról hamarosan beszámolunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!