Döntőben a Falco a Horváth Zoltán Emléktornán

Itt a BC GGMT Vienna lesz az ellenfele szombaton délután fél héttől.
-----

Mivel a Krka Novo Mesto (Gasper Okorn csapata) sérülések miatt az utolsó pillanatban lemondta a szombathelyi részvételt, ezért a szervezőknek tűzoltómunkával kellett csapatot keresniük. Az utolsó pillanatban a BBC Nord Dragonz Eisenstadt csapata elfogadta meghívást, így az eredetileg tervezett négycsapatos tornát bonyolítják Szombathelyen.

Horváth Zoltán emléktorna 2022
Küzdelem azért volt
Mészáros D. Zsolt

Az első meccsen a MKK Spartak Office Shoes - BC GGMT Vienna összecsapásán a szerb (Szrecsko Szekulovics edzette) csapat kikapott az osztrákoktól (92:85), így az már biztos volt, hogy ők játszanak szombaton a harmadik helyért. Hogy ki lesz az ő ellenfelük, és ki kerül a döntőbe, arról a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - BBC Nord Dragonz Eisenstadt összecsapás volt hivatott dönteni.

Horváth Zoltán emléktorna 2022
Végre közönség is
Mészáros D. Zsolt

Nos, a derék osztrákok nem jelentettek különösebb akadályt a Falco számára (87:53), annak ellenére sem, hogy a szombathelyiek első számú irányítója, Stefan Pot egy kisebb sérülés miatt nem játszott. Így a holnapi döntőben este fél héttől Falco-Vulcano Energia KC Szombathely-BC GGMT Vienna meccs lesz. Előtte négy órától a mai két vesztes játszik a bronzéremért.

Horváth Zoltán emléktorna 2022
Cowels is bemutatkozott
Mészáros D. Zsolt

(A képre kattintva galéria nyílik.)

Horváth Zoltán emléktorna 2022
Brown is
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!