Digitális Batman lett a Falco

A csapat egy dedikált labdát és egy mezt ajánlott fel a jó ügy érdekében.
-----

A Digitális Batman - együtt a digitális oktatásért akció 2020. március 13-án indult Pintér Zsolt alapításával, aki az ELTE Savaria Egyetemi Központ Szombathelyi kancellári ügyek koordinációs igazgatója és a Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft tulajdonosa.

„A kezdeményezés célja nem más volt, mint olyan gyerekek segítése, akiknek nincs otthon megfelelő eszközük ahhoz, hogy csatlakozni tudjanak az online oktatáshoz. Idén karácsonykor klubunk is csatlakozott a nemes célhoz. A felajánlott Perl Zoltán átlal dedikált labdából és Váradi Benedek mezéből befolyó összeg segítségével öt digitális eszközzel segítettük a Digitáls Batman ügyét.” - írja a klub honlapja .

Pintér Zsolt az eszközöket a csapat utánpótlás játékosainak ajánlotta fel.

Falco - Digitális Batman
falcokc.com
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!