Bronzérmes a Falco a Horváth Zoltán Emléktornán

Küzdelmes meccsen verték a szombathelyiek a BC GMT Viena csapatát
-----

Kezdjük az elején. A tegnapi Belgrád elleni vereség után Konakov Milos így értékelte a látottakat a csapat honlapjának :

Falco KC XII. Horváth Zoltán emléktorna bronzmérkőzés
Elkeltek a tanácsok
Mészáros D. Zsolt

„Egy jó, fizikális mérkőzést játszottunk az FMP Belgrád csapata ellen. Úgy érzem az első 17 percben nagyon jó játékot mutattunk és kontrolláltuk az összecsapást. Támadásban járt labda, és védekezésben is kellően agresszívak voltunk. Szili sérülése viszont kizökkentette a csapatot és a második negyed utolsó három percében gyermeteg hibákat vétettünk. Buta faultokat ütöttünk, tiszta dobásokat engedtünk a szerb csapatnak, amit ki is használt ellenfelünk. A harmadik negyedet sajnos rosszul kezdtük és nem játszottunk jól az FMP agresszív védekezése ellen. Védekezésben több változtatást is eszközöltünk, ami kicsit megzavarta az FMP-t, míg nekünk önbizalmat adott. Nagyot küzdöttek a srácok, hogy visszajöjjenek a 10 pontos hátrányból, le a kalappal előttük. Viszont ha megnézzük a végeredményt és a statisztikát, akkor jól látható hol vannak még hibáink. 9 ponttal kaptunk ki, pont ennyi pontot hagytunk ott a büntetővonalon, illetve engedtünk 15 támadólepattanót. Sajnálom, hogy nem sikerült döntőbe jutnunk, de ma, a Bécs csapata ellen javítani akarunk.”

Falco KC XII. Horváth Zoltán emléktorna bronzmérkőzés
Perl, remek
Mészáros D. Zsolt

Nos, a javítás – ha nehezen is –, de sikerült. Annak ellenére, hogy Benke sem,, s mint ahogyan tegnap is, Kovács sem játszott a bronzmeccsen. Nehezen lendült játékba a Falco, a bécsiek sokáig vezettek is, de a végére – olykor vért izzadva – Perl és Barac kiváló játékával meglett a bronz. A forma idény eleji, a lelkesedés a régi. Lesz majd jobb.

Falco KC Stombathely – BC GGMT Vienna 78-73 (14-17, 19,17, 28-20, 17-19)

A Falco pontszerzői: Keller 9, Perl 28, Váradi 2, Clark 8, Golomán 6, Barac 20, Verasztó 5.

Ma is rengeteg képünk van, ha erre rákattint, megnézheti őket.

Falco KC XII. Horváth Zoltán emléktorna bronzmérkőzés
És a közönség is
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!